Diesel x Street Fighter V – od digitalnog do uličnog borca

Diesel x Street Fighter V kolekcija inspirirana kultnom arkadnom igricom

Ako ste obožavali igrice na automatima, a vrijeme provodili pored Amiga ili Commodore 64 konzola, vrijeme je da se prisjetite lijepih uspomena. Jedan od najinovativnijih modnih brandova Diesel te proizvođač najpopularnije igre borilačkih vještina svih vremena Street Fighter, udružili su snage povodom proslave 30-te godišnjice od pojave igrice koja je zaludila svijet.

Poznat po svom jedinstvenom modnom izričaju, Diesel je osmislio specijalnu kolekciju tenisica koja povezuje urbanu estetiku branda i detalje iz igrice koju su svi obožavali 90-ih godina prošlog stoljeća. Kolekcija donosi pet različitih modela visokih tenisica, a svaki od njih utjelovljuje karakteristike jednog od glavnih junaka igrice, s istaknutim detaljima na potplatu i gornjištu. Ako se ne sjećate Horn Bull, Psycho Power ili Sonic Boom pokreta, požurite provjeriti detalje u Diesel trgovinama ili na web shopu, jer je kolekcija izrađena u limitiranom broju od 5.000 pari.

Model Horn Bull dostupan je po cijeni od 1.490 kn u Diesel monobrand storeovima u Zagrebu (Tkalčićeva 1, Masarykova 17), Splitu (Krešimirova IV-6) te Rijeci (Adamićeva 30).

Midas Widget

Sljedeći članak >
Čokoterapija uz Dorinu

1 komentar on this article. Feel free to join this conversation.

  1. Lill Lilly 10/01/2017 u 20:23 - Reply

    Ludo otkačene i predobre

Ostavite komentar