Nove Crocsice LiteRide™ lagane kao pero!

18. srpanj 2020. – Ljeto je stiglo, a s njime i prekrasni sunčani dani, koji nam omogućuju da budemo razigraniji i opušteniji. Dugi dani napolju bit će još bolji u udobnim Crocsama, popularnoj marki najudobnijih cipela na svijetu, koja predstavlja nove trendi komade za ljetnu sezonu.

Holivudska glumica i aktivistica, Priyanka Chopra Jonas, obožava novu Crocs kolekciju koja obuhvaća savršenu obuću za uživanje u sunčanim danima uz udobnost i stil. Ove godine, Priyanka je postala Crocs ambasadorica i zaštitno lice Crocsove kampanje ‘Come as you are’ (Budi ono što jesi), koju su prethodno predstavljale glumica Drew Barrymore i Zoey Deschanel. Priyanka voli udobnost koja dolazi sa svakom Crocs cipelom, dok nova kolekcija Crocs Lite Ride nudi svoju podršku na svakom koraku i mogućnost izražavanja svoje osobnosti na kreativan način s novim personaliziranim dodacima Jibbitza.

 

View this post on Instagram

 

In case you’re going to the beach, office, club, park or really any situation ever. The LiteRide Crocs are there to support.

A post shared by Crocs Shoes (@crocs) on

Osmišljena i stvorena za današnji brzi ritam života, Crocs LiteRide™ kolekcija objedinjuje inovativnu tehnologiju i moderan izgled. Odlikuje je inovativan i revolucionarni pjenasti materijal LiteRide™ koji je lagan kao pero, mekan i fleksibilan te će se savršeno prilagoditi vašim stopalima i pružiti vam ugodan spoj potpore i fleksibilne mekoće. Kolekcija sadrži nove kombinacije boja tako da ćete moći izraziti svoj stil s prekrasnim nijansama za jedinstveni i trendi izgled.
U kolekciji LiteRide™ svatko može pronaći nešto za sebe budući da se nudi sve od kultnog modela klompi do popularnih natikača i modernih sandala. Uz moderan izgled, sve modele ove kolekcije povezuje revolucionarni materijal koji će vaše korake pretvoriti u šetnju po oblacima. Čari novih personaliziranih dodataka Jibbitza dodaju nešto posebno svakom koraku kojeg napravite i dostupni su u velikom nizu atraktivnih motiva za svaki ukus.

Nova Crocs kolekcija dostupna je u Crocs (Hopper) Arena centar Zagreb i Crocs City Center One East Zagreb kao i na wellbie.hr.

Midas Widget

Ostavite komentar