Naočale za sve svjetlosne uvjete

Transitions naočale , fotoosjetljive naočale

Svjetlo je izvor života i različitih užitaka, ali može biti i invazivno za naše oči, osobito danas jer živimo ubrzano, u konstantnom smo pokretu: vožnja u autu, posao, sportske aktivnosti, obiteljska druženja, pregršt promjena u satu i danu. Upravo takav životni stil još je naporniji za naše oči, a kako se na kraju dana ne bi osjećali umornije nego što jeste, probajte fotoosjetljive naočalejedne za sve.

Transitions inteligentne naočale iz Essilora osmišljene su za današnje suvremeno okruženje, bržu prilagodbu u različitim svjetlosnim uvjetima. Automatski se prilagođavaju svjetlosnim uvjetima kroz brži prijelaz iz tamnog na svjetlo, za bržu prilagodbu oka, za brzi život, za noć i dan, za unutarnje i vanjsko okruženje.

Transitions fotoosjetljive naočalne leće mogu biti s dioptrijom i bez, pa ih možete koristiti za korekciju vida, ali i za prevenciju i zaštitu od UV zraka i štetnog plavog svjetla digitalnih uređaja, koje sa sobom (do)nosi suvremeno okruženje. S pravom se može istaknuti da su osmišljene „kako bi potpuno kontrolirali svjetlo“. 25 godina istraživanja. Vrhunska tehnologija. Sloboda u pokretu. Jedne inteligentne naočalne leće.

Radi jedinstvene tehnologije i svojstva materijala, Transitions naočalne leće se brzo prilagođavaju i aktiviraju pod utjecajem temperaturnih i svjetlosnih uvjeta. One blokiraju UV zrake i štite oko od štetnog plavog svjetla s digitalnih uređaja, ali i iz vanjskog okruženja. Štite oko od bliještanja i štetnog djelovanja svjetla, istovremeno zadržavajući optimalan balans između jasnog vida i količine zatamnjenja – udoban pogled u svim svjetlosnim uvjetima.

Transitions naočalne leće su dostupne u svim dioptrijama, kao jednojakosne, progresivne Varilux, kao dječje …..  Kako bi što bolje upotpunile vaš stil u ponudi je 7 boja: klasična smeđa, siva i grafitno-zelena, te moderna safir, amber, ametist i emerald.

Nositi Transitions fotoosjetljive leće znači razmišljati izvan okvira. Vrlo su praktične jer uz njih ne morate sa sobom nositi i sunčane i dioptrijske naočale.

M.Z.

Midas Widget

Ostavite komentar