Najpoželjnije “ružne” tenisice?

459,00 kn, 399,00 kn

Nakon dugog, toplog ljeta, pred nama je nova sezona modnih trendova i stilskih ideja. Ovo će biti jedna jako uzbudljiva jesen, Massove police već su preplavljene bogatim asortimanom obuće etabliranih modnih marki. Tenisice u svim bojama i oblicima  i ove su sezone iznimno popularne, dok prefiks najpoželjnijih nose “ružne” tenisice. Što neobičnije i šarenije, to poželjnije! Naravno, ni ove jeseni ne smijemo zaboraviti na gležnjače i čizme.

659,00 kn, 799,00 kn, 999,00 kn

“Ružne” tenisice

Već ih neko vrijeme viđamo na brojnim svjetskim zvijezdama koje ih naprosto obožavaju. Osim ludih boja, ističu se i masivnim, predimenzioniranim potplatama. Massova najnovija kolekcija obiluje raznim modelima ovog smjelog trenda!

Veliki povratak opuštenih sara

899,00 kn, 999,00 kn, 799,00 kn

Čizme i gležnjače nikad nisu bile opuštenije. I dalje se naravno nose vrtoglavo visoke potpetice i to u raznim geometrijskim oblicima poput trokuta ili kuglica, ali njihove su sare u potpunosti opuštene i nabrane oko gležnja. Crne ili smeđe uvijek savršeno funkcioniraju, ali oni odvažniji ipak će odabrati one izrađene od bijele ili jarko crvene lakirane kože ili pak ukrašene divljim životinjskim uzorkom!

Čitajte o najnovijim modnim trendovima i pronađite stilske savjete na: www.butfirstshoes.com

 

Midas Widget

Ostavite komentar