Najljepše fotografije uz najnoviji dron Spark

11. kolovoza 2017. – DJI, globalni lider u razvoju i proizvodnji inovativnih tehnologija dronova i kamera za komercijalnu i nekomercijalnu upotrebu,  predstavio je svoj najnoviji model DJI Spark.

Ovaj jednostavan i zabavan dron s mini kamerom uzlijeće s vašeg dlana kako biste u pokretu snimili i podijelili posebne trenutke. DJI Spark prvi je dron koji korisnici mogu kontrolirati samo pokretima ruke čime je uspješno uklonjena barijera između vas i vaše kamere u letu. Uređaj stane u skoro svaku torbu, a teži 300 grama što je manje od limenke soka. Uz to snima fotografije od 12 megapiksela i optički stabilizirana videa u rezoluciji HD 1080p.

Portfolio DJI proizvoda sastoji se od široke palete tehničkih inovacija poput malih dronova s kamerom i sportskih kamera, ali i dronova s kamerama i gimbal sustavima za profesionalne potrebe poput zračnih snimaka uživo. DJI proizvodi uključuju i industrijske dronove za teške terete kao što su dronovi Agras za prskanje vode po poljima, dronove za inspekciju, potragu i spasilačke službe.  DJI omogućava profesionalcima, ali i amaterima tehnologiju kojom će utišati svoju znatiželju i pokazati svoju kreativnost. DJI mijenja lice filmske i fotografske industrije, a neki od proizvoda koji to omogućuju su osim DJI Spark i Mavic Pro i Osmo Mobile.

Mavic Pro je kompaktni dron kreiran za nenadmašne rezultate. Opremljen je s 4K kamerom za stabilizaciju slike i sustavom za vizualnu navigaciju, s dometom od 7 km i duljinom leta od 27 minuta. Flight Autonomy može pozicionirati, navigirati i planirati rute drona, što mu omogućuje da izbjegne prepreke u različitim okruženjima pri brzinama i do 36 km/h. Kamera s autofokusom omogućuje fokusiranje s udaljenosti od samo 0,5 m i može se okrenuti za 90 stupnjeva kako bi snimala vertikalne selfieje i videa.

Ekstenzija za pametne telefone, Osmo Mobile, pretvara mobitele u precizne i inteligentne kamere. Korištenjem DJI-ove vlastite stabilizacije s troosnim gimbalom i tehnologijom SmoothTrack™, OsmoMobile omogućuje korisniku pametnog telefona da jednostavno snimi kvalitetne fotografije i videa u pokretu.

U kombinaciji s aplikacijom DJI GO, fotografije i videa profesionalne kvalitete mogu se prikazivati uživo ili dijeliti na različitim društvenim mrežama.

 

 

Midas

Ostavite komentar