Najglamurozniji događaj u gradu u znaku najsjajnije zvijezde – vode Römerquelle

Borna Šercer oduševio uzvanike Story Hall of Famea sviranjem na bocama vode Römerquelle

Zagreb je nedavno bio u znaku glamura i blještavila. U Laubi – kući za ljude i umjetnost – održan je Story Hall of Fame na kojem je Story proslavio svoj 14. rođendan uz brojne zvijezde te dodjelu nagrada u čak 25 kategorija. Najpoznatiji crveni tepih u gradu s nestrpljenjem je dočekao svoje uzvanike i priuštio im pravi spektakl, a tema večeri je bio film Stanleyja Kubricka „Oči širom zatvorene“.

rqJedna od najposebnijih gošća, koja je sjajila svojim punim sjajem, bila je voda Römerquelle koja je osvježavala goste te se pobrinula da uzvanicima ova noć još dugo ostane u dobrom sjećanju. Tako su svi prisutni mogli uživati u glazbenom spektaklu Borne Šercera koji je svirao na bocama vode Römerquelle. Osim zanimljive glazbene podloge, uzvanike je dočekao kraljevski tretman u kutku Römerquelle gdje su se svi mogli fotografirati i uživati sa stilom u gaziranoj i negaziranoj prirodnoj mineralnoj vodi te okusima limunske trave i neodoljive kombinacije kruške i matičnjaka. U Römerquelle kutku uživali su brojni uzvanici, poput Nevene Rendeli, Tatjane Jurić, Mie Kovačić, Mirana Kurspahića, Renate Sopek, Ivana Šarića i Korane Gvozdić, Massima te mnogi drugi.

Ova prirodna voda oživljava osjetila i pruža neusporedivu svježinu, darujući tijelu svježinu i potrebne minerale. Kada se dugoj tradiciji vode Römerquelle pridoda staklena ambalaža savršenog dizajna i kvalitete, jasno je da se radi o najboljem što priroda može ponuditi. Elegantna, sjajna i glamurozna, voda Römerquelle zasluženo je bila jedna od najvažnijih uzvanika ovog najuzbudljivijeg partyja u gradu.

Photo: Ivana Kaurloto, Story

Midas Widget

Ostavite komentar