Najčešće dileme svake žene! 8 pitanja koje bi svaka žena potajno željela postaviti svom patneru!

U svakoj vezi koliko god stabilna i čvrsta bila, često isplivaju sumnje oko najočitijih stvari. Čak i najsretnije osobe potajno žele odgovore na određena pitanja.

Najčešća pitanja koje svaka žena želi potajno pitati svog partnera su:

  • Da li me zaista iskreno voliš? Bez obzira koliko voljena bila, svaka žena voli čuti te dvije čarobne riječi:’ Volim te’.
  • Ali, koliko me voliš? Ovo pitanje je logičan nastavak na prvo. Svaka žena želi znati koliko su jake emocije prema njoj, da li je voli više od nogometa, da li je voli više od provođenja vremena ispred šanka sa prijateljima. Ona ne želi tratiti vrijeme na nekog nezrelog ‘tipa’, ona želi nekoga na koga se može osloniti.
  • Da li bi odabrao mene da su ti svi govorili da nisam dovoljno dobra za tebe? Bolje mu je da bude iskren! Svakoj ženi ovo pitanje prolazi kroz glavu, bolje mu je da ima spreman odgovor. Da je cijela njegova obitelj bila protiv nje, da li bi je ipak odabrao?
  • Što tvoji prijatelji misle o meni? Svaka žena koja je ludo zaljubljena u svog muškarca želi znati što o njoj misle njegovi prijatelji i njegova obitelj jer zna da su te osobe jako bitne njemu, pa naravno da želi ostaviti dobar utisak na njih i tijekom vremena biti potpuno prihvaćena.
  • Koliko ozbiljne veze su bile sa tvojim bivšima? Ovo nema veze sa ljubomorom ili strahom da bi ga mogla izgubiti, jednostavno ga želi upoznati što bolje, staviti se u njegove cipele i razumjeti njegove odabire i iskustva.
  • Da li misliš da su druge žene atraktivnije od mene? Bez obzira koliko je lijepa i sigurna u sebe, uvijek će se pitati da li su mu druge žene atraktivnije. Njegove najdublje misli su za nju misterija.
  • Misliš li da je tvoja bivša cura ljepša od mene? Zapravo, ona se pita da li mu nedostaju neke stvari koje je imao sa svojom bivšom curom.
  • Vidiš li samnom budućnost? Ako joj ne može odogvoriti na ovo pitanje, bolje da ju pusti.


Izvor: Cover Style

Ostavite komentar