MODNA PRIČA SA SEVERINOM U GLAVNOJ ULOZI

Najpopularnija pjevačica regije, Severina i ove će ljetne sezone biti glavna zvijezda nove modne kampanje inspirirane beach/pool partyjima 70-tih godina prošlog stoljeća kojom se naglasak stavlja na novu, ljetnu kolekciju Mass obuće.

Svojom zaraznom energijom i seksipilom Severina je ponovno bila na visini zadatka te oduševila sve na setu koji je ovoga puta prštao pozitivnom energijom, zabavnim ljetnim rekvizitima i cijelom paletom živih boja.

Egzotično voće, palme, kokteli i ružičasti flamingosi poslužili su kao savršena scenografija za novu Mass kampanju u kojoj su u prvom planu razni modeli ljetnih cipela – od ležernih sandala upečatljivih detalja pa sve to iznimno seksepilnih modela visokih potpetica.

Severina je još jednom dokazala kako se s lakoćom transformira u razne uloge, a snimanje kampanje za kolekciju inspiriranu ljetom, suncem, morem i zabavama, za nju je bio pravi užitak.

Kampanju i ovoga puta potpisuje provjerena ekipa profesionalaca koja je udružila svoje talente, sjedinila svoje maštovite ideje i producirala kampanju o kojoj će se još dugo pričati. Fotografije potpisuje Jelena Balić, za make up je zaslužna Simona Antonović, kosu je stilizirao Mijo Majhen, a stilist Petar Trbović ponovno je odabrao fantastične modne kombinacije koje su savršeno odgovarale i dodatno naglasile najnoviju ljetnu kolekciju Mass obuće.

Bogat izbor svjetski poznatih robnih marki obuće iz nove Mass kolekcije za ljeto 2018. godine već se nalazi na policama svih Mass trgovina.

Midas Widget

Ostavite komentar