MISTIČNA ROMANTIKA U NOVOJ KAMPANJI DIANE VILJEVAC

Nova kolekcija proljeće/ljeto 2016

dianav

Dizajnerica Diana Viljevac je u novoj kolekciji u romantičnosti ovaj put unijela dozu mističnosti i dramatičnosti, te se inspirirala novim formama i strukturama. Haljine i kombinezoni i dalje vladaju u njenom svijetu, ali nove haljine dobile su pročišćene linije i jednostavnije krojeve, no sam izgled haljine dobio je novu strožiju formu i novu duljinu.

dianav2

Koloristički ovaj put dizajnerica ide korak dalje te u svoj dizajn uvodi rapsodiju boja poput žute, crvene, roze i pastelnih  boja. Prozračnost cijele kolekcije naglašena je upotrebom fluidnih i podatnih materijala od čipke do mikrofibre koji su idealni za toplije dane.

dianav3Kolekciju haljina prati i nedavno predstavljena linija pastelnih torbi u tri veličine: večernja, srednja i velika.

Vizualni za novu kampanju snimljeni su na čarobnim lokacijama Sv. Filipa i Jakova koji su idealno posložili kao mistična kulisa, dok su pješčane plaže i stijene naglasile dramatičnost koju je ovaj put dizajnerica htjela izazvati.

I ovom kolekcijom dizajnerica predstavlja novo lice romantičnosti, ali nikada ne odstupajući od svojih modnih načela ženstvenosti i elegancije.

Nova kolekcija dostupna je od ovog tjedna na adresi Šenoina 11, ili putem web shop-a: www.dianaviljevac.com. Sve aktualnosti možete pratiti na aplikaciji “dianaviljevac” dostupne za IOS i android.

 

 

Midas Widget

Ostavite komentar