‘Mislim da su četrdesete najbolje godine’, Cameron Diaz

Cameron Diaz se povukla iz javnog života i sada radi na nečem drugom, ali to je još uvijek tajna!

U intervjuu za InStyle Cameron Diaz otkriva da joj uopće ne nedostaje gluma te da je ispunjena i sretna te iznad svega zaljubljena u svog supruga Benjija Maddena.

‘Dala sam više od polovice svog života javnosti. Osjećam da je u redu da se sada posvetim sebi.’, istaknula je Cameron. Daleko od reflektora, Cameron priznaje kako je napokon ovo vrijeme koje treba posvetiti sebi: ‘Postala sam poznata javnosti još dok mi je bilo 22, dakle prije 25 godina. Način na koji gledam na to je da sam dala više od polovice svog života javnosti. Osjećam da je u redu da sada odvojim vrijeme za sebe kako bih se reorganizirala i donijela odluku na koji način i pod kojim uvjetima se želim vratiti. Ako se odlučim vratiti. Ne osjećam da nešto propuštam ne nastupajući na sceni. Za što god se odlučim, mora biti nešto što zaista volim i što me čini sretnom, nešto što ću moći jednostavno činiti bez napora. Osvrnula se na društvene mreže i tehnologiju za koju smatra da unatoč tome što nam omogućuje dostupnost u svako doba, zapravo narušava povezanost sa nama samima i ljudima koji nas okružuju. ‘Sredina devedesetih godina je vrijeme koje se više nikada neće vratiti. Zahvalna sam što sam bila dio tog vremena. Današnja tehnologija je nevjerojatna. Možete bilo šta objaviti u bilo kojem trenutku na Instagramu i možete kontrolirati vlastito predstavljanje, što je nevjerojatno. Ali u isto vrijeme ste vezani za svoj telefon i toliko ste ovisni o njemu. Cijeli kapacitet našeg mozga vezan je tu sitnu stvar koju nosimo u ruci. Izgubili smo dodir sa svojom ljudskošću i mislim da je zaista zdravo da se opustimo i da ne planiramo svaku minutu našeg dana.Zabavno je samo što nitko ne zna što radim. Jer moje je vrijeme samo moje. Ne prodajem nijedan film i zato što ne prodajem ništa, nikome ne moram ništa davati. Ne radim to više. Živim svoj život. Sve u svemu, imam sreću što sam mogla biti dio svega kada je svijet bio drugo mjesto. Bila je to prava privilegija.’

Cameron je ove godine napunila 47 godina i kaže da su 40-te najbolje godine. ‘Znate, mislim da su četrdesete najbolje godine. Jednostavno u dodiru ste sa sobom, a također možete promijeniti neke stvari ako smatrate da je potrebno jer sada imate iskustvo iza sebe. Možete se opustiti i ne zabrinjavati se oko gluposti. Ne brinuti. To je takvo olakšanje.’

 

View this post on Instagram

 

Hi.. so this happened.. 💗

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Obožava svog supruga, glazbenika Benjia Maddena i smatra da je to najbolje što joj se dogodilo kada se udala za njega.

‘Također počinjete prolaziti kroz promjene na fizičkoj razini i shvatite da u vezi toga ne možete učiniti ništa. Onda pogledaš slike i pomisliš, ‘O, moj Bože, mrzila sam se u tom trenutku, a tako sam bila mlada.’ Sada znam da sam najmlađa nego što sam ikada bila. Ja sam 47-godišnja žena koja to prihvaća. Zahvalna sam za svaki trenutak koji imam. Samo želim graditi bolja, jača prijateljstva s ljudima koji su sa mnom. Naravno, to uključuje i mog supruga. Udati se za njega bilo je nešto najbolje što mi se ikada dogodilo. Moj muž je najbolji. On je najbolje ljudsko biće i moj super partner. Brak je sigurno težak i puno je to posla. Trebate nekoga tko je spreman učiniti posao s vama, jer u braku nema 60-40. To je omjer 50-50, cijelo vrijeme. Ne znam jesam li bila spremna kad sam se udala, ali znala sam da je Benji poseban. On je jako dobar čovjek. Zaista sam mu zahvalna.

Volim raditi svoje stvari. Volim stvarati, pa upravo sada tražim projekt koji za mene ima najviše smisla. Neke se stvari ‘kuhaju’, ali još je prerano govoriti o njima. Volim sve što rade moje prijateljice, poput onoga što je Gwyneth Paltrow učinila s Goopom i moja šogorica Nicole Richie sa svojom kućom Harlow.

Kako bih se opisala u tri riječi:2008. godine – marljiva, mlada, preobražena

Danas – usredotočena, sadržajna, blagoslovljena

 

View this post on Instagram

 

In case you need something to read for the weekend wind down. 😘✨💫☄🤓#jointheconversation @thebodybook

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on


Izvor: Cover Style

 

Midas Widget

Ostavite komentar