Medaljon koji nas je raznježio!

Zlatni medaljon ” Mama”

 

Snažne i hrabre… Jednom riječju – Mame. One zaslužuju sve najbolje. Povodom njezinog dana poklonite joj ljubav, pažnju i zahvalnost koji su satkani u vječnu uspomenu.

Protekla godina bila je teška za sve, a ponajviše za majke koje i danas svakodnevno žongliraju s mnogim ulogama. Majkama bismo se trebali iznova diviti svaki dan, a sada je pravi čas da im iskažemo svoju zahvalnost.
Stoga vodite računa o poklonu koji će joj odgovarati i neizmjerno značiti. U Zlatarni Dodić potražite poklon zbog kojega će se vaša majka raznježiti i nositi ga svaki dan, jer bit će to prava gesta ljubavi i sjećanja  koje će potrajati za čitav život.

Medaljon je pravi odraz vaše povezanosti i uvijek će biti blizu majčinog srca.

Svakako kupite i cvijeće, a neka oni najmlađi ispišu najljepšu čestitku.

Biseri su vječna klasika

Nosili su ih Ikone stila Grace Kelly, Audrey Hepburn i Jacqueline Kennedy Onassis, svaka na svoj način, stvarajući svoj vlastiti stil.

Razveselite majku s akoya morskim perlama. Lijepo uparite naušnice i ogrlicu koje će vašoj majci dodati sjaja i glamura. Uvijek se sjetite kako je biser [jedini] dragulj koji stvara živi organizam … svaki je biser drugačiji, kažu u Zlatarni Dodić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zlatarna Dodić (@zlatarna_dodic)

Mix and match!
Budite kreativni dok razmišljate o svojoj majci. Poklonite elegantnu narukvicu (gravirajte i prigodan stih) i lijepo ju uparite s naušnicama.
Idealan je poklon kako bi vaša majka izrazila svoju individualnost.

Potrazite inspiraciju u prijedlozima kvalitetnog nakita iz bogate kolekcije Zlatarne Dodić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zlatarna Dodić (@zlatarna_dodic)

 

Midas Widget

Ostavite komentar