Maja Šuput pokazala kako izgleda najslađe buđenje čak i na odmoru

Mali Bloom sada već ima preko mjesec dana, a novi roditelji ne skrivaju koliko uživaju u toj ulozi. Maja sa svojim fanovima na Instagramu redovito dijeli slatke trenutke, a najnoviji je onaj iz Rovinja gdje je pobjegla na kratki odmor sa svojim dečkima. Mali Bloom, kao i sve bebe ne vole baš kad im roditelji puno spavaju, pa je tako preuzeo stvari u svoje ruke i nježno probudio tatu Nenada.

Maja je taj trenutak ovjekovječila preslatkim fotografijama uz koje je stavila opis “Tata probudi seee”. A da ovakve fotografije fanovima tope srce potvrđuje i to da je u samo 5 minuta pristiglo preko 3.500 lajkova i poruka Majinih pratitelja. “Koliko je ovo slatko”, “Isti su”, “Koliko je samo meden”… samo su neke od njih.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Kratki odmor uz more dobro će im doći s obzirom da se Maja nedavno vratila poslovnim obvezama i to kao član žirija Supertalenta. Povratak na posao lakše je pao kada je vidjela koliko se dobro osjeća u ulozi majke, što je podijelila i nedavno u intervjuu za InMagazin: “Majčinstvo mi je došlo toliko prirodno da imam osjećaj kao da sam ih imala već sedam. Jednostavno mi ide, ne znam kako da to objasnim.”

Jedva čekamo i dalje pratiti avanture malog Blooma i njegove preslatke fotografije!

Midas Widget

Ostavite komentar