Magičan zalazak Sunca u samom središtu Zagreba

19. lipnja 2017. – Najljepšem zalasku sunca nazdravilo se u urbanom vrtu na krovu Drvenog nebodera u Martićevoj u samom središtu Zagreba u sklopu festivala Design District Zagreb. Tako se ovaj originalni rooftop u samom centru grada pretvorio u pop up kafić s pogledom koji naprosto ostavlja bez daha, a k tome Somersby je bio službeni pokrovitelj zalaska Sunca.

Somersby Sunset Chill, ležerno i opušteno nedjeljno druženje privuklo je mnoštvo posjetitelja, među kojima su bili brojni poznati poput Ivana Vukušića, Anite Dujić, Andreje Solomun i brojnih drugih. Svi oni uživali su u jedinstvenom ambijentu i osvježavajućim voćnim okusima najpopularnijeg cidera u Hrvatskoj. Ovaj rooftop Drvenog nebodera poslužio je kao svojevrsna kulisa Somersby Gardena, neobičnog mjesta gdje se vrijeme provodi u opuštajućem druženju.

Somersby je piće koje slavi male životne radosti, čarobne trenutke i opuštena druženja s najdražim osobama. Ovo kozmopolitsko piće dolazi u tri svježa, voćna okusa; jabuka, kruška i borovnica. Sjajno pristaje uz razne slatke i slane zalogajčiće te je idealan pratilac u svim avanturama, posebice onim morskim:)

A.M.

 Foto: Tomislav Valent

Midas

Ostavite komentar