Lipadona book club: knjige koje ćete obožavati!

Sa knjigama kao i filmovima, ponekad je teško odabrati sljedeći naslov. I dok za filmove i serije možemo pogledati trailer, knjigama ipak treba dati priliku i čitati neko vrijeme da vidimo sviđa li nam se ili ne. Kako biste bili sigurni da čitate onu po svom guštu, donosimo preporuke za svaki tip čitatelja!
Načela uspjeha, Jack Canfield
Ova knjiga iz područja osobnog i poslovnog rasta oduševila me konkretnim savjetima i step–by–step vodičem kroz osobne i poslovne promjene koje su potrebne da bismo živjeli život kakav želimo. Knjiga je prožeta savjetima, konkretnim vježbama i uvidima o tome kako uspjeti i ostvariti svoje ciljeve, kakvi god bili. Jack je vodeći autoritet u ovim temama, a knjiga je ocijenjena visokih 93% od strane čitatelja diljem svijeta. Ako ste zaista spremni na primjenu koja vodi promjeni, a ne samo čitanje, ovo je knjiga za vas.
Sjena vjetra, Carlos Ruiz Zafón

Roman počinje odlaskom 10-godišnjeg Daniela Semperea i njegovog oca na Groblje zaboravljenih knjiga. Mjesto je to koje okuplja ljude poput Danielovog oca, koji spremaju posljednje primjerke knjiga koje se više ne kupuju i ne izdaju, u cilju spasa od konačnog zaborava.
Daniel tamo pronalazi knjigu Sjena vjetra autora Juliana Caraxa. Knjiga koja će ga odvesti na posebno putovanje i promijeniti mu život. Doslovno. Ova knjiga se s pravom nalazi na brojnim listama top naslova. Kroz galeriju likova, njihove uspone i padove pratite emotivnu priču koja krije neočekivani obrat.
Pletenica, Laetitia Colombani

Ljubitelji beletristike uživat će u ovom laganom i dirljivom štivu. Priča prati 3 žene iz različitih djelova svijeta, a sve ih veže jedna zajednička stvar – kosa.
Indija: Smita je žena koja ima samo jedan cilj – svoju kćer izbaviti iz siromaštva i života „Nedodirljivih“.
Sicilija: Giulia radi u očevoj radionici kada on doživi nesreću, a ona sazna da je obiteljski posao na rubu propasti.
Kanada: Sarah je ugledna odvjetnica i majka troje djece koja ima sve. U trenutku kada je napokon promaknuta na čelo odvjetničke tvrtke, saznaje da je teško bolesna.
Oduševit će vas ove tople ljudske priče i ponovo podsjetiti koliko smo svi povezani u našoj sreći, ali i boli i tuzi.

Žena koja je legla u krevet na godinu dana, Sue Townsend


Ako ste u potrazi za knjigom koja će vas nasmijati, ali i natjerati da se zapitate, ovo je pravi izbor za vas. Originalna radnja prati Evu, koja uz dvoje odrasle djece i muža koji ima višegodišnju tajnu aferu, odluči jedan dan jednostavno ne izaći iz kreveta.
Ta jednostavna odluka povukla je sa sobom brojna pitanja poput „Tko će raditi večeru, pospremati..“. Eva s vremenom ukućane navikne na novi ritam života, a u priči se pojavljuje i Alexander, koji će joj pomoći riješiti se starih stvari, a s vremenom neplanirno dobiva i horde obožavatelja.
Saznajte što je jedna žena u zatočeništvu naučila o tome što znači prava sloboda.

Midas Widget

Ostavite komentar