Linea Snella program mršavljenja osigurava 100% zagarantiran rezultat!

U mjesec dana 1 konfekcijski broj manje je zagarantiran!

Kako se temeprature dižu, tako i mi razmišljamo na koji način da postignemo top formu i ponosno šećemo u ljetnim kombinacijama. Ponude programa za mršavljenje nude se na svakom koraku i obećavaju kako na najefikasniji i najbrži način doći do željenih rezultata.

Zato smo razgovarali s Helenom Fjorović i Petrom Mesarić Horvat, vlasnicama franšize Linea Snella u Zagrebu na dvije lokacije.

Linea Snella

Zanimalo nas je kako izgleda program jednog od najpoznatijih centara u svijetu čije rezultate će potvrdti tisuće i tisuće zadovoljnih posjetiteljica, koje su postigle željenu i trajnu formu i time poboljšale kvalitetu svog života!

  • Po čemu se Linea Snella razlikuje od ostalih programa i što vas čini uspješnima?

Linea Snella se u svijetu vodi kao jedna od najboljih prirodnih metoda oblikovanja tijela. Zbog individualnog pristupa svakoj klijentici kojoj kreiramo program po njenim željama i potrebama. Također, u Linei se kupuje konkretan rezultat, a ne broj tretmana. Uspješnim nas čini tradicija stara preko 30 godina i stotine tisuća zadovoljnih klijentica. Samo u 2 Zagrebačka centra u zadnje 4 godine, uspješno su transformirale svoje tijelo, a tako i život oko 1.500 klijentica. U prilog ide i činjenica da imamo ispod 0,5% reklamacija koje su isključivo povezane s nekom bolesti ili nemogućnošću redovitih dolazaka na tretmane.

  • Koliko sa sigurnošću možete potvrditi klijentici koja tek počinje sa programom da će rezultati biti vidljivi i da će ona biti zadovoljna?

Sa 100% sigurnošću možemo garantirati rezultate ukoliko klijentica dolazi 2-3x tjedno i sluša naše upute u smislu zdrave i uravnotežene prehrane. Svaka klijentica koja je ušla u LineuSnellu izašla je mršavija i zadovoljnija.

  • Koje metode/vježbe smatrate revolucionarnima u vašem programu?

Revolucionarna je činjenica da se individualnim vježbama u Thermoslimu koji ima idealne uvjete vježbanja, u samo 20-25 minuta potroši između 1200 i 1500 kCal što nije moguće u normalnim uvjetima. Također, klijentice štede svoje dragocjeno vrijeme jer dolaze samo 2-3x tjedno po 50 min, a rezultati su kao da vježba negdje drugdje 4-5x tjedno.

  • Navedite primjer klijentice na koju ste i sami ponosni:)

Zaista smo ponosni na sve klijentice, a ako moramo izdvojiti, neka to bude mlada dama koja je s našom metodom, podrškom i savjetima u nešto više od godinu dana otpustila 43 kg masnoće, postigla potpuno zdravlje i vratila energiju. No, to nije sve, njena koža nakon  gubitka prekomjerne masnoće je ostala mekana i zategnuta zbog terapijske saune. Također, život joj se potpuno promijenio na bolje, a promijenila je i posao te sad zaista uživa… Mislimo da je najvažnije naglasiti da Linea Snella nije samo podrška u skidanju kilograma. Beneficije koje se dobiju kad žene počnu brinuti o sebi i otpuštati suvišne terete imaju daleko veće razmjere od broja na vagi.

  • Garantirate smanjenje 1 konfekcijskog broja u samo mjesec dana! Da li to vrijedi i za nedisciplinirane klijentice kojima je teško promijeniti nezdrave životne navike?

Navike zaista nije lako mijenjati. Za to je potrebna disciplina i odluka. Ukoliko žena preuzme odgovornost da prati naše upute i dolazi redovito 2x tjedno u Lineu, uspjeh će svakako biti zagarantiran, što se ne može reći za dame koje nisu redovite i ostaju na nezdravim prehrambenim navikama. Međutim, dobro je u svemu tome, što je dolazak u Lineu jako ugodan, a upute za prehranu nisu preteške pa ipak preko 95% žena ima zaista sjajan rezultat.

  • Što je sa ženama iznad 40 godina kojima je duplo teže ostvariti željeni rezultat od žene koja ima 25 godina obzirom na sporiji metabolizam? Kako one postižu rezultate kod vas?

Sve klijentice imaju rezultat bez obzira na godine jer je program potpuno individualan, samo što će žene koje su ušle u menopauzu i prešle određene godine, često trebati malo veću disciplinu. No, svjedočimo sjajnim rezultatima i kod djevojčica od 10 godina, teenagerica, mladih mama pa sve do baka i dama oko 68 godina koliko je bila naša najstarija klijentica.

  • Što biste poručili sada prije ljeta ženama koje se bore sa viškom kilograme?

Važno je da se krene, povjerujte da možete i shvatite da je to proces. Ništa se ne događa preko noći, a pogotovo uspjeh! Zato, odredite si dugoročni plan, izdvojite 3, 6 mj ili 12 mj. za rad na sebi i odlučite! I naravno učinite to. Jer učinili ili ne, vrijeme će svejedno proći. I to prebrzo. Učinite to makar zbog zdravlja i zadovoljstva. Jer jedna zadovoljna žena, čini radosnim preko 10 ljudi iz svoje okoline. Odlučite, odvažite se i krenite. Mi ćemo Vam pomoći u tome. Možeš ti to!

Drage Lipadone, uskoro ćemo vas i darivati zato nas pratite na poralu i na našoj Facebook stranici.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Prica o uspjehu: Irena Slunjski -20kg -102cm Irena: “Prvo savjetovanje u Linei – Ana me prima. Mjeri. Važe. Trebam li reći da sam prije tog prvog savjetovanja odlučila 3 dana biti na dijeti da dođem sa što manje kila? Ne trebam 🙂 Brojke su fantastične. Visoke. Očajne. Crvenim se. Sramim se sama sebe. No, brojke su i neumoljive. Ana pita koliko bih voljela kilograma skinuti. Odgovaram – 20. I smijem se. Onako, očajno. Kaže Ana kako bi za tih 20 kilograma trebalo oko 8 mjeseci. No, ja nemam 8 mjeseci, jer, mislim, zar to ne može u 3 mjeseca? Bit ću dobra i neću ništa jesti. No, ne ide to tako. Ana mi strpljivo objašnjava način prehrane koji se sastoji od 5 obroka. Kojih 5 obroka? Pa nema me kod kuće po cijele dane, može 5 obroka ako su iz obližnje pekare ili pizzerije. Ne može. Hm. 5 obroka. Vjerojatno sam samo kao dijete jela 5 obroka. I tu negdje pada odluka. Ajmo probati tri mjeseca. Idemo vidjeti funkcionira li to ikako ili nikako. Hoću li biti dosljedna? Funkcionira li program Linea Snella za mene? Nakon prva tri mjeseca, kada sam pohvatala način prehrane, kada sam pohvatala vježbe, počeo se mijenjati i moj stav. Ne samo prema vlastitom tijelu, već prema životu. Helena, Ana, Petra, Silvija – nevjerovatno je da netko sa tolikom strašću, ali i znanjem, pristupa svom poslu. I da ima individualan pristup. Da joj nisam samo jedna u nizu žena koja mora smršaviti, nego da sam Irena, sa svojim teretima koji nisu samo kilogrami, sa dobrim i lošim danima, sa svojim idejama kako bih mogla ubrzati mršavljenje. Bilo je tu i suza. Mojih. U trenucima kada sam pokušala „ubrzati“ način mršavljenja. Kada sam pokušala, opet, jesti samo meso. Preskakati doručak. Izgladnjivati se. A vaga nije pratila moje ideje, pa bih se rasplakala. Trenuci kada me nitko nije tapšao po ramenu i govorio kako je to super što radim, nego je Ana, ne tako smireno, objasnila da se moram vratiti na plan prehrane koji smo dogovorile. I tada sam shvatila; Da, Linea Snella funkcionira i za mene! Stvar je cjelokupnog pristupa. Nije samo stvar ishrane, samo stvar vježbanja ili ne daj mi više nikada tu ideju – izgladnjivanja. Poanta je u sveobuhvatnom pristupu.” Prica na linku u bio✅💚

Objavu dijeli Linea Snella Hrvatska (@lineasnella_hrvatska)

Dobitnice u darivanju su: Barbara Tunjić, Ana FazlićAnita Brodić

Midas Widget

Ostavite komentar