LELO predstavlja novi proizvod – Soraya 2: duplo ljepša, a jednako nestašna!

Jedan od najpoznatijih LELO masažera redizajniran je kako bi se poboljšala stimulacija klitorisa i redefinirao osjet G-točke, čime je postao savršena kombinacija snage i preciznosti.

Najekskluzivniji rabbit vibrator na svijetu, poboljšao je svoje već izvrsne performanse. Luksuzni dizajn praćen prepoznatljivim linijama nije se mijenjao te Soraya 2 i dalje privlači pozornost svojim prepoznatljivim oblikom, glatkim silikonom, i snažnim vibracijama, ali s nekoliko
promjena.


Vrh Soraye sada je širi i deblji kako bi se omogućila maksimalna senzacija prilikom stimuliranja G-točke i iskusili snažni orgazmi po kojima je Soraya poznata. U kombinaciji s unaprijeđenim sučeljem s 12 tipova vibracija, ova mala modifikacija omogućava bolje, snažnije i intenzivnije orgazme.
Svaka zaljubljenica u Sorayju, ima svoju omiljenu postavku kojoj se uvijek vraća, ali garantiramo vam da ćete s novom Sorayom teško ostati odane svom starom favoritu.

Ergonomski dizajniran vanjski stimulator sada je potpuno fleksibilan i prilagođen svim tipovima tijela tako da glatka silikonska površina nježno vibrira uz klitoris, što Sorayu 2 čini savršenom za sve koji imaju poteškoće s postizanjem orgazma stimulacijom G-točke. Unutarnje vibracije u kombinaciji s nježnom stimulacijom klitorisa zasigurno će otvoriti put novim i nevjerojatnim senzacijama.

Soraya 2 dolazi u 3 boje po kojima je LELO poznat – tamno ružičastoj i klasičnoj crnoj, a dolazi i potpuno nova razigrana nijansa – Aqua.

Preporučene maloprodajne cijene: $219

Midas Widget

Ostavite komentar