Kupnja L’Occitane poklona sada dostupna i na aplikaciji Glovo!

Za mamu, sestru, muža ili prijatelja, suprugu, tetu u vrtiću, kolegicu ili nećakinju…idealan poklon za svakog od njih 🙂

I ne samo to – najljepši i najraskošniji setove sada po sniženim cijenama, kako bi se uklopili u svaki budžet!

Kupnja L’Occitane poklona sada je lakša nego ikad – dostupni su u trgovinama, web trgovini, putem telefona, a sada i na aplikaciji Glovo.

L’Occitane je pripremio beauty poslastice satkane od vedre energije i mirisnih plodova prirode i predstavio ih u posebnim izdanjima po još povoljnijim cijenama.

POKLON SETOVI ZA BAŠ SVAKOGA UZ DO -20 %

Poklone koje smo toliko iščekivali i koji spontano mame osmijeh na lice, sada možete pronaći na popustu do 20 %! Od klasičnih; karite bogatih setova, badema, ruže do tajanstveno profinjene kolekcije sa šarmom i notama zlatnog sata Terre de Lumière te muških kolekcija – cijene su značajno snižene kako biste ove blagdane dočekali nagrađeni, zadovoljni i raznježeni. Kao i svake godine, L’Occitane darovi su posebni po luksuznim pakiranjima koja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli L’OCCITANE en Provence – HR (@loccitane_hr)

A za ljubitelje posebnih iznenađenja, napišite slatku posvetu i zatražite od L’Occitane web trgovine dostavu na adresu vama posebnim osobama. Isto tako, odabrane L’Occitane poklone možete naručiti i putem aplikacije Glovo uz dostavu kroz 30-ak minuta, u gradovima Zagreb, Split, Zadar, Rijeka i Pula, ili putem telefona 01/3883338 naručiti pripremu svojih poklona u obližnjoj L’Occitane trgovini te jednostavno preuzeti isti ili sljedeći dan.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli L’OCCITANE en Provence – HR (@loccitane_hr)

Ipak,  iznenađenjima ovdje nema kraja jer prepoznatljivi L’Occitane pokloni, sada su dodatno osvježeni limitiranim izdanjima koja oduševljavaju mirisnim notama juga. Blagdanska izdanja izmamit će osmijeh jer premašuju sva očekivanja. Slatko-citrusna kolekcija Citronovac mandarina, energizirajuća kolekcija Karite Bergamot, desertna kolekcija Rose Calisson, aromatična kolekcija za dom 13 deserata i Terre de Lumiére kolekcija Sparkling Edition novi su aduti koji zadovoljavaju sve ukuse – od energičnih i avanturističnih stilova do fine elegancije kojom odišu francuske dame.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli L’OCCITANE en Provence – HR (@loccitane_hr)

Baršunaste teksture, mirisi i poruka koju nose ovi raskošni proizvodi, najbolja su čestitka koju možete uputiti ovih blagdana, a uz svaku kupovinu dodatno popraviti i vlastito raspoloženje jer vas čekaju prigodni pokloni namijenjeni svakoj košarici.

Posebne ponude vrijede do 31.12.2020. Više informacija pronađite na web trgovini www.loccitane.hr kao i na službenim društvenim mrežama – Facebooku i Instagramu.

L’Occitane ovih blagdana nije zaboravio ni one koji trenutno najviše trebaju našu podršku i najviše zaslužuju našu zahvalnost. Kao i ovog proljeća, ponovno su donirali 2.000 krema za ruke od 10 ml Hrvatskoj udruzi medicinskih sestara, koja će donaciju raspodijeliti zdravstvenim radnicima u Kliničkoj bolnici Dubrava te drugim odjelima i bolnicama koje skrbe o oboljelima od COVID-19. Kvalitetne L’Occitane kreme će pomoći očuvati i njegovati ruke koje predanim trudom i radom čuvaju naše zdravlje.

 

Midas Widget

Ostavite komentar