Kriminalistički roman koji je obilježio 2019. godinu! Nikome neću reći!

Ljubitelji napetih kriminalističkih romana s velikim su nestrpljenjem dočekali prvi roman preveden na hrvatski jezik autorice Catherine McKenzie. Autorica je u svojoj karijeri napisala jedanaest romana koji su zaludili sve ljubitelje psiholoških trilera i krimića.

„Nikome neću reći“ u prijevodu Maje Opačić, prvi je naslov iz pera slavne autorice s kojim će domaća publika imati prilike upoznati. 2019. godina bila je u znaku ove velike svjetske uspješnice. Na popularnom Amazonu „Nikome neću reći“ zauzeo je zavidno prvo mjesto među najprodavanijim naslovima, a njegovoj napetoj radnji nisu odoljeli ni renomirani magazini The New York Times, The Sunday Times, Globe & Mail i Toronto Star. Osim oduševljenja kod kritike i publike, roman se može pohvaliti da je odnio čak dvije nominacije u kategoriji za najbolji kriminalistički roman i to prema izboru za nagrade Hugh McLennan i Goodreads.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Novi napeti triler u pretprodaji & Akcija 2+1 gratis na krimiće! 😱😀 Uskoro nam stiže bestseler Nikome neću reći autorice Catarine McKenzie koji je u svijetu brzo osvojio srca čitatelja jer je istovremeno sjajan kriminalistički roman i vrhunski psihološki triler. Roman donosi priču o petero braće i sestara MacAllister koji nakon iznenadne smrti roditelja dolaze na čitanje oporuke. Ujedno moraju odlučiti što učiniti s privlačnim građevinskim zemljištem na kojemu se nalazi kamp u kojem je prije dvadeset godina pronađena zatučena u čamcu Amanda Holmes. Nitko nikad nije odgovarao za taj zločin. Duboko zakopane tajne isplivat će na površinu tijekom uznemirujućeg okupljanja obitelji. Naručite ga u pretprodaji po promotivnoj cijeni i uz besplatnu poštarinu: http://bit.ly/NikomeNećuReći Uz to, ovaj smo vikend za vas pripremili i akciju 2+1 gratis na vama omiljene kriminalističke romane: http://bit.ly/vikend_krimića Požurite jer ova akcija traje samo do 27. rujna.

Objavu dijeli Mozaik knjiga (@mozaik_knjiga_mk)

Sigurno mjesto u svijetu kriminalističkih romana autorica je osigurala romanima „Hidden“, „Smoke“, „Fractured“ i „The Good Liar“ koji su prevedeni na desetine svjetskih jezika i prodani u milijunskim primjercima. Za njih su također bila rezervirana prva mjesta na stranici Amazona, ali i brojna druga priznanja i nominacije.

U lipnju 2020. godine autorica je objavila najnoviji roman „You Can’t Catch me“ koji je odmah skočio na popis bestselera dnevnika Globe and Mail i Toronto Star, postao knjiga mjeseca travnja na stranici Goodreads (u kategoriji Suspense & Thrillers) i dobio sjajne kritike u časopisu Publisher’s Weekly.

RADNJA:

Duboko zakopane tajne isplivat će na površinu tijekom uznemirujućeg okupljanja obitelji. Što se dogodilo Amandi Holmes? Prije dvadeset godina u kampu koji vodi obitelj MacAllister pronađena je zatučena u čamcu. Nitko nikad nije odgovarao za taj zločin. Sada, nakon iznenadne smrti oba roditelja, djeca MacAllistera vraćaju se u kamp na čitanje oporuke. Ujedno moraju odlučiti što učiniti s privlačnim građevinskim zemljištem na kojemu se kamp nalazi. Ryanu treba novac pa se zalaže za prodaju. Margaux još nije odlučila. Mary bi najradije da sve ostane kako jest. Blizanke Kate i Liddie imaju suprotstavljene stavove. A Sean Booth, domar u kampu, samo se nada da će na koncu još uvijek imati dom. Ipak, situacija je malo složenija. Nije dovoljno samo glasati za prodaju ili protiv nje. Oporukom je određeno da, sve dok ne otkriju tko je napao Amandu, ne mogu dobiti nasljedstvo. Svatko od njih mogući je krivac. Svatko u rukama drži djelić slagalice. Hoće li se ujediniti u otkrivanju istine ili će njihove tajne napokon razoriti ovu obitelj?

Midas Widget

Ostavite komentar