KOLORISTIČKA EKSPLOZIJA BOJA U NOVOJ READY TO WEAR KOLEKCIJI DIANE VILJEVAC

Dizajnerica Diana Viljevac novom ready to wear kolekcijom ponovno oduševljava. Dizajnerica poznata po bajkovitim kreacijama i ženstvenom stilu, u novoj kolekciji pripremila je veoma nosive haljine, jednostavnog kroja dostupne u širokom spektru boja. Kolekcija se sastoji od 12 modela koji su elegantni  i slave žensku figuru.

Ono što ovu kolekciju čini posebnom jest ručno izrađen remen u platinastoj boji koji upotpunjuje baš svaku kombinaciju. Za sama izradu remena pazilo se do najsitnijih detalja, od ručnog farbanja metala do lijevanih listića te kristalića.  Prilagodljive je širine, te je iako bogat nenametljiv i nosiv u svakoj prilici.

,,Igrala sam se razradom već postojećih krojeva koje klijentice vole. Bazirala sam se na želji klijenata ,a da opet nosi moj prepoznatljivi potpis.”, objasnila je dizajnerica.

Svakom novom kolekcijom Diana Viljevac unosi nove elemente dizajna, tako je i ovaj put kreacije upotpunila zanimljivim prorezima na nogama i dekolteu, što haljine čini još ženstvenijima. Svatko tko nosi njezine haljine zna da su udobnost i kvalitetni materijali prioritet dizajnerici, a upravo takva je i ova kolekcija.

Kolekcija je dostupna u showroomu na adresi Šenoina 11,2 kat ili putem web shopa: www.dianaviljevac.com

Foto: Karmen Poznić

Midas Widget

Ostavite komentar