Kako se rješiti narcisoidnih osoba?

Ponekad nas najveće životne tragedije nagnu na temeljito mijenjanje života, a upravo je takva situacija opisana i u iznimnoj knjizi psihoanalitičkog putovanja „Narcis i ruža“ domaće autorice Danielle Kordić.

U utorak, 12. lipnja od 19 sati u Megastoreu u Bogovićevoj 7 Daniellinu knjigu predstaviti će voditeljica, prof. filozofije i književnosti Nada Nakić Veseli, psihijatar prof. dr. sc. Miro Jakovljević, Alis Marić, blogerica i vlasnica regionalnog bloga Čitaj knjigu te glumac Đorđe Kukuljica.

Ne propustite ovu životno važnu promociju jer Daniella Kordić prenijet će svoja iskustva o vrlo raširenoj pojavi života uz narcisoidne osobe te načinima kako ih se otresti.  Samoostvarenje počinje od nas samih, a prvi korak na tom putu neka vam bude vrijedna Daniellina knjiga kao i ovaj sudbonosan susret s autoricom.

Više informacija doznajte na Facebook eventu: https://www.facebook.com/events/451873341900309/

 

Neobičan susret s Draženom Ilinčićem

Jeste li spremni za susret s Julijem Klovićem hrvatske kratke proze? Naš poznati novinar i spisatelj, Dražen Ilinčić, podružit će se s knjigoljupcima 13.6. u Hoću knjigu Megastoreu od 19 sati.

Ilinčić će na susretu predstaviti svoj novi roman “Neobičan slučaj novinara N.” u kojeg je utkao i dio osobnog novinarskog iskustva. Ilinčićev roman obiluje prepoznatljivim autorovim iskrama duhovitosti, prepun je citata, humora i autoironije.

Kao novinar, scenarist i redatelj dugo je godina radio za Večernji list, a od 2001. prelazi na HRT, u čijoj emisiji “Pola ure kulture” sudjeluje od samog početka davši joj karakterističan osobni pečat. Do sada je objavio romane ‘Berlinski ručnik’ (2006.) i ‘Posljednji korak’ (2013.) te zbirku kratkih proznih ostvarenja ‘Najkraće priče’ (2008.).

Ako vam pola ure kulture nikako nije dovoljno, dođite u Megastore na sat i pol ure druženja s Draženom i vjerujte nam, vratit ćete se veseliji, pametniji i bogatiji za jedno novo iskustvo!

Više informacija doznajte na Facebook eventu:  https://www.facebook.com/events/934695336698836/

A.M.

Ostavite komentar