Jednim klikom do savršenog outfita

House brand, poznat po svom optimizmu, smislu za humor i zabavnim kolekcijama koji prate energiju mladih kroz autentičnost i kreativnost, najnovijom kampanjom stavlja naglasak na online kupovinu. Najnovija kolekcija predstavljena je kroz neobičan modni video uradak u kojem nam Mr. House pokazuje kako najlakše doći do neodoljivih trendi komada. Potrebno je samo kliknuti.

 

View this post on Instagram

 

We have everything under control! ⁠ CLICK! 👉 housebrand.com⁠ ⁠ #CLICKhousebrandcom⁠ #newcampaign #AW19⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠

A post shared by House Brand (@house_brand) on

Klikanjem otkrivamo brojne trendi, klasične, bezvremenske denim i retro modele iz najnovije kolekcije Housea. Zamisli savršeni outfit za hladnije dane koji dolaze? Klikni i tvoj je. Tražiš laganu i prozračnu kombinaciju? KLIK! Klikanjem sve savršeno funkcionira. Svi novi modeli, najnoviji trendi outfiti i najtraženiji ovosezonski komadi jednostavno dolaze u tvoje ruke.

Video kampanje nije samo modni uradak, on donosi zanimljivu priču Mr. Housea kroz originalnu interpretaciju online kupovine. Osim toga, video predstavlja i najnoviju House AW19 kolekciju i donosi poseban promotivni kod uz koji su modni komadi još dostupniji uz 20% popusta. Mr. House se doista za sve pobrinuo, sve što trebate je kliknuti.

Kreativan i duhovit scenarij djelo je Barteka Wieczoreka koji je zaslužan i za fotografije kampanje. Janek Kryszczak pobrinuo se za stylinge, premještajući sve u svijet internetskog klika dok je retro scenografija prepuna klikova djelo Anie Witko.

Za House Brand ponudu i savršen trendi look klikni na https://www.housebrand.com/hr/hr/

 

Midas Widget

Ostavite komentar