Imaju li brojevi neko tajno značenje

brojevi, značenje

Prema numerologiji brojevi koji vas u životu ‘prate’ ponekad nisu čista slučajnost, nego su zapravo vodilja. Njihovo značenje trebali bismo znati jer nas to može usmjeriti u životu.
Brojeve možemo tumačiti u slijedu kao na primjer, ako vas prati broj 64 to bi moglo značiti da će u vaš život ući nova ljubav (6) čim postanete stabilniji (4). Ako se pak poslužimo tzv. ‘redukcijom’ pa 64 prikažemo kao 6+4=10=1+0=1, vidjet ćemo da tumačenje broja 1 govori zapravo isto, samo na nekoj višoj, općenitijoj razini.
Na ova dva načina možemo puno toga saznati o sebi i drugima, ovisno o vještini ‘čitanja brojeva’ koju izgradimo vremenom ili se jednostavno samo zabaviti u dugim zimskim noćima.

Broj 1 – Vrijeme je za novi početak. Prošlost morate ostaviti iza sebe. Budite hrabri, snažni i riskirajte jer će se to sigurno isplatiti.
Broj 2 – Morate naučiti surađivati s drugim te biti diplomatski nastrojeni. Naučite slijediti intuiciju.
Broj 3 – Budite kreativniji i nađite hobi. Suzdržavajte se od ogovaranja i žaljenja.
Broj 4 – Stvorite stabilnost u svom životu. Budite vrijedni i štedite novac. Razmišljajte o budućnosti i usmjerite se na zdravlje.
Broj 5 – Očekuju vas pozitivne promjene. Nemojte se odupirati jer su one dobre za vas. Prepustite se upoznavanju novih ljudi.
Broj 6 – Ljubav je na putu. Posvetite se svom partneru i provodite s njim više vremena.
Broj 7 – Vratite se obrazovanju jer je to ono što vam je potrebno kako biste napredovali.
Broj 8 – Posvetite se karijeri. Napokon biste mogli dobiti priznanje koje toliko čekate i financijski uspjeh.
Broj 9 – Iz života izbacite sve što vas koči, ljude i stvari. Riješite sve konflikte.
Broj 0 – Nula predstavlja potencijal i izbor. Govori vam da slušate intuiciju jer ćete tako naći odgovore na sva pitanja koja vas muče.
Sada je samo na vama kako ćete izgraditi vještinu kombiniranja značenja i tumačenja, te proniknuti u skrivenu tajnu brojeva.
M.Z.

Ostavite komentar