Idôle l’Intense: moćniji i senzualniji u bočici od samo 15mm!

Lancôme su oduvijek inspirirale žene. 2019. godine Lancôme je stvorio Idôle, revolucionarni miris, inspiriran suvremenom generacijom žena koje osporavaju društvene norme i stvaraju svoja pravila uspjeha. Od jednostavnosti do bezvremenske bočice, Idôle stvara novu perspektivu u svijetu mirisa.
Nakon godine dana vraća se zadivljujući Idôle miris – ovog puta odvažniji, hrabriji, sa snažnom misijom.

Snažniji, uvjerljiviji; Idôle l’Intense je osmišljen da ostavi jedinstven trag. Obavijen zadivljujućim teksturama, lako je prepoznatljiv – i u potpunosti nezaboravan.
Kreiran na temelju tri sastojka, Idôle l’intense naglašava prirodnu ljepotu cvijeća. Ruža– bezvremenski simbol Lancôma – ističe se kroz slatkastu absolut Grasse ružu i svježi zeleni miris esencije latica Isparta ruže.

Trio jasmina pruža baršunastu teksturu i lagane voćne tonove. Mošusni “Čist i blistav” ton okružuje izdašno cvjetno srce mirisa sa snažnim, čistim sjajem.

Naposljetku, baza bijelog chypra naglašava sofisticirane drvenaste note. Dva izvanredna pačuli mirisa uparena su sa živahnim tonovima cedra i kremastim bogatstvom sandalovine, koji stvaraju suvremeni i živopisni trag, zaokružen jantarnim dodirom madagaskarske burbon vanilije.

U znak slavlja ženskog kolektivnog uspjeha, trio ženskih parfumera okupio se kako bi stvorio srž nade, snova, uspjeha i napretka. Svaka rođena na drugom kontinentu, Shyamala Maisondieu, Nadège le Garlantezec i Adriana Medina, prikazale su svoje pojedinačne kulture, osjetljivosti i osobnosti kako bi stvorile nešto buntovno, uzbudljivo i novo- zajedno.

2019. godine, ove žene koje krše pravila, osmislile su originalnu verziju Idôle – prvog cvjetnog -chypre mirisa.
Ove su godine još jednom iskoristili kolektivnu kreativnost u novom revolucionarnom poglavlju. Od njih – za vas– svaka kapljica Idôle l’intense pripovijeda priču o nezaustavljivoj ženskoj suradnji.

Idôle l’Intense temelji se na sirovinama dobivenim iz održivih izvora prilagođenih za Lancôme, koristeći jedinstvene metode vađenja.
Esencija latica ruže Isparta dio je projekta održivog razvoja od 2018.godine, certificiran ”Za Život”, koji cilja na poboljšanje pozitivnog utjecaja industrije na društvo, gospodarstvo i okoliš kao i naglašavanje uloge i davanje priznanja više od 100 žena koje su uključene u proizvodnju.

Nota pačulija u samom srcu mirisa (s otoka Sulawesi u Indoneziji) dolazi iz industrije koja mukotrpno radi na optimiziaciji svojih poljoprivrednih praksi i modernizaciji infrastrukture kako bi smanjili potrošnju energije. Poljoprivrednici su osposobljeni za primjenu dobre poljoprivredne prakse. Metoda ekstrakcije i obrade, razvijena isključivo za Lancôme otkriva zemljanost pačulija, otkrivajući naglaske kakaa i kože preko bazne note ambera. Izvorni projekt promovira poslovni model koji osnažuje poljoprivrednika kupujući ulje pačulija, umjesto lišća pačulija.

Madagaskarska burbon vanilija također je dobivena na održivi način i isključivo stvorena za Lancôme. Ova vrhunska infuzija dobivena je iznimnom tehnologijom ekstrakcije koja omogućuje sažimanje potpunog organoleptičkog profila u samom srcu sirovine. Otkrivajući notu vanilije balzamičnih tonova, oduševljava vaša čula dubokim tajanstvenim, toplim vibracijama.

S dijelovima koji su samo 15mm debljine, trenutno je najtanja bočica mirisa na svijetu. Kombinirajući izvanrednu tehničku vještinu s vizionarskim pristupom dizajnu, bočica je prepoznatljiva jednako kao i miris u njoj. Nevjerojatno lagan i uvijek prigodan za putovanja, stvoren je da služi kao stalni podsjetnik na beskrajne mogućnosti žena dok one sanjaju veće snove i postižu još više.

Za Idôle l’intense, bočica je podvrgnuta radikalnom redizajnu. Zavodljiv metalik sjaj na stražnjoj strani i bočnim dijelovima parfema, stvara odraz – simbol beskrajnih mogućnosti. S prednje strane, elegantna silueta dodaje notu ženstvenosti – i zajedničku snagu ka uspjehu.

Proizvod je dostupan u Muller i Douglas poslovnicama.

IDôLE L’INTENSE 25 ml – 462,42 kn
IDôLE L’INTENSE 50 ml  – 744,69 kn
IDôLE L’INTENSE 75 ml  – 862,16 kn

Midas Widget

Ostavite komentar