Holivudska miljenica ove godine proslavila 50-ti rođendan, a izgleda bolje nego ikada!

Legendarna serija ‘Prijatelji’ vinula ju je u filmsku orbitu, a Jennifer zapravo u to vrijeme uopće nije bila svjesna što se događa niti što slijedi. Za InStyle otkriva kako se je osjećala na početku svoje karijere, za čim žali i čemu se trenutno veseli!

‘Dugo mi je trebalo da znam za što sam sposobna. Nisam uvijek znala.’ izjavila je Jennifer.

 

View this post on Instagram

 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

 ‘Gledanje unazad svih sedam mojih naslovnica u InStyle-u gotovo je poput prelistavanja godišnjaka. Predivno je imati ovakve uspomene koje vas podsjećaju kako je sve krenulo. Odrastala sam u ovom poslu pred svima, i nije bilo lako, pubertet je nezgodan, ali pokušajte ga proživjeti k tome još javno. Kad su se počeli emitirati Prijatelji (1994.), nismo mogli vjerovati što se događa i nismo imali pojma što tek slijedi. Na Instagramu je Courteney [Cox] nedavno objavila zajedničku fotografiju svih nas prije nego što je emisija uopće bila započela. Tada nisam shvaćala da je to moj život.  Moja prva naslovnica za InStyle snimljena je 1996. To je bila velika stvar! Nikad nisam sanjala da će se to zaista dogoditi. Sjećam se da mi je kosa bila kratka i imala je ‘mokri look’. Bila sam ponosna i imala sam ciljeve, ali trebalo mi je vremena da se ugodno osjećam pred kamerom. Prvo snimanje bilo je u mojoj kući, tako da mi je to pomoglo. Sjećam se kako sam pozirala i razmišljala, ‘Bože, moram naučiti kako to raditi.’ Meni to nije bilo prirodno, ali stvarno je bilo cool poslije vidjeti stvarni časopis i držati ga u ruci. Kad se osvrnem na 90-te, osjećam nostalgiju. Bila su to jednostavnija vremena. Ovo će zvučati čudno, ali u svijetu je postojao osjećaj sigurnosti. Bilo je lakše i bilo je puno više povezanosti među ljudima.

Počela sam pronalaziti svoje samopouzdanje kad sam počela glumiti u seriji ‘Prijatelji’. Na neki način, biti u tom timu bila je za mene vježba povjerenja. Svi smo si međusobno pomagali. Nedostaje mi to vrijeme. Imati posao koji u tebi budi čistu radost. Nedostaje mi to da budem s ljudima koje volim i poštujem iznad svih granica. Da, ovih dana osjećam veliku nostalgiju.   Kada ste u svojim 20-im godinama, mislite da ste na putu do tog neimenovanog odredišta, ali nisam sigurna da li ćete ikada stići na tu destinaciju. Vrijeme ide prebrzo. Kad ostariš, malo više uživaš ovdje i sada. Željela bih sve usporiti. Nije dovoljno samo mirisati ruže, želim ih gledati kako rastu.  Ovih dana najviše želim postići mir. I želim biti kreativno ispunjena. Želim nastaviti stvarati ono za što znam da sam sposobna stvarati. Tako sam ponosna na svoj novi projekt, ‘The morning Show’, to je vjerojatno bio najteži posao koji sam do sada radila. Bilo je to kao kopanje po bunaru kojeg nikada nisam istražila. Morala sam otpakirati emocije, ponekad možete izgubiti iz vida što radite i zašto to radite, ali ovo mi je zaista bio sjajan podsjetnik zašto to radim. Trenutno sam na mjestu gdje se zapravo osjećam kao da sam odrasla i ušla u kreativnost. Dugo mi je trebalo da saznam za što sam sposobna. Nisam uvijek znala. Mislim da sam puno toga prepuštala drugim ljudima da odluče. Sada preuzimam tu moć. I znate što? Osjećam se stvarno dobro.’

 

View this post on Instagram

 

Hi Jen! Welcome to the social media world…it sucks. You’re gonna love it! ♥️♥️♥️

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Kako bih opisala sebe u tri riječi:1996. – Slatka, naivna, mlada

Danas – snažna, znatiželjna, uzbuđena


Izvor: Cover Style

 

Midas Widget

Ostavite komentar