HIT suknja za kojom su svi poludjeli!

Poslovna moda zadnjih je godina doživjela veliki zaokret. Veliku zaslugu tu preuzimaju i “milenijalci” te sve novije generacije koje sudjeluju na tržištu bilo u obliku poslodavca ili zaposlenika. Odbijajući stara pravila i stavljajući naglasak na rezultate, a ne formu i modu su prilagodili sebe i novoj poslovnoj eri.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ZCRAVE (@zcrave)

Danas više nemamo ‘casual Friday’ već je u velikom broju tvrtki svaki dan više – manje casual čime se vraća naglasak na pojedinca, individualnost, kreativnost i stavlja fokus na posao koji osoba radi, a ne kako izgleda.

Sve nas to jako veseli jer je izbor mode veći nego ikada i gdje bismo nosili sve te cool kombinacije, ako ne na posao gdje provodimo većinu vremena, zar ne? Jedna od takvih cool stvari je i ova suknja koja je postala veliki hit na Instagramu. Vesela i razigrana, zapravo se savršeno može kombinirati uz ‘ozbiljnije’ comedy i time prilagoditi gotovo svakoj radnoj sredini.

Karakterizira ju bijela postava na kojoj su kao rukom nacrtani Disney likovi, a sve ostavlja dojam mladosti, kreativnosti i dječje nevinosti. Odlična stvar je što ju možete kombinirati uz razne boje koje se nalaze na suknji dokle god uparite iste nijanse majicu (košulju, vesticu) uz cipele  (čizmice) i torbicu. Tako ostavljate moderan, svježi look, a opet niste pretjerali.

Midas Widget

Ostavite komentar