Genijalan cvijet smilja u L’OCCITANEOVOJ kultnoj Božanstvenoj liniji za lice!

Zlatno smilje snažna je, otporna biljka koja raste u ektremno oštrim i nemilosrdnim uvjetima korzikanske divlje prirode. Trpi konstantne nalete slanog mediteranskog vjetra i intenzivnu toplinu sunca – zato u francuskom jeziku zasluženo nosi ime Immortelle (besmrtna)… jer nikada ne vene, čak ni nakon što je ubrana. Genijalno, zar ne?

Ono pruža beskrajne mogućnosti u okviru uljepšavanja i njege kao što su: eterično ulje korzikanskog smilja, uljni ekstrakt smilja i vodeni ekstrakt smilja. No, neotkriveni ekstrakti smilja bili su nam skriveni pred očima sve do nedavno.

20 godina istraživanja, a ipak, cvijet smilja ne prestaje nas oduševljavati!

Zahvaljujući tehnologiji za ekološku ekstrakciju, L’OCCITANE timovi za istraživanje i razvoj otkrili su dva nova ekstrakta: immortelle super ekstrakt i immortelle super vodeni ekstrakt.

Immortelle super ekstrakt donosi učinke volumena kože gotovo jednako kao sintetički retinol, ali s puno nježnijim pristupom prema koži. Ovaj pokretač mladolikosti sada je implementiran u odabrane, mnogima omiljene proizvode iz Božanstvene kolekcije i tako pruža dodatnu ugodu božanstvenoj rutini njege kože.

Immortelle super vodeni ekstrakt, spojen s immortelle eteričnim uljem, doprinosi antioksidativnim učincima koji pomažu zaštititi kožu od štetnih vanjskih čimbenika kao što su prekomjerna izloženost plavome svjetlu.

Otkrijte obnovljene favorite u Božanstvenoj kolekciji za njegu lica i njihov ovogodišnji novi izgled. Obogaćeni su ekskluzivnim immortelle mješavinama, među kojima je i novi immortelle super ekstrakt.

Božanstvena krema za lice

L’OCCITANEOVA kultna Božanstvena krema za lice, teksture meke poput kašmira, donosi snagu 600 cvjetova smilja i njihove vječne dugotrajnosti. Pomaže poboljšati šest glavnih, vidljivih znakova starenja – bore, gubitak čvrstoće i volumena, neujednačenost, gubitak sjaja i elastičnosti.

Božanstveno ulje mladosti za lice

Božanstveno ulje mladosti, s 98 % sastojaka prirodnog podrijetla, je koncentrirani proizvod za lice koji pomaže u borbi protiv vidljivih znakova starenja. Samo jedna kapljica ovog tekućeg ulja dovoljna je za predivnu put prepunu života. Nakon jednog mjeseca1, ten je vidljivo ljepši, sjajniji, blistaviji i ujednačeniji. Koža je obavijena osjećajem intenzivne hidratacije.

U obnovljenoj Božanstvenoj kolekciji pronađite i ostale božanstvene proizvode koji će vas ostaviti bez daha: Božanstveni balzam za područje oko očiju, Immortelle Božanstvenu aktivirajuću esenciju, Božanstveni serum za lice.

Božanstveni balzam za područje oko očiju 15 ml- 538,10 kn
Božanstvena krema za lice 50 ml 730,80 kn
Božanstveno ulje mladosti za lice 30 ml – 730,80 kn
Immortelle Božanstvena aktivirajuća esencija 200 ml – 337,30 kn
Božanstveni serum za lice 30 ml – 754,90 kn
Dragocjena noćna maska 50 ml – 401,60 kn

Više informacija o proizvodima i L’Occitaneovim načelima podržavanja proizvođača i poštivanja biološke raznolikosti potražite na www.loccitane.hr

Midas Widget

Ostavite komentar