Evo što trebaš uzeti u obzir pri kupovini maskare

Znamo da u prodaji postoji veliki broj maskara, čije formule i četkice pružaju efekt ovisno o tvojim potrebama. Među brendovima koji mogu se pohvaliti velikim izborom maskara u svojoj ponudi nalazi se prije svega brand Maybelline New York. Ovaj brand je inače napravio prvu maskaru i iza njega je tradicija od 100 godina, pa bez sumnje znaju što rade kad su u pitanju maskare i inovacije s njima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Maybelline New York (@maybelline)

Što trebaš uzeti u obzir pri kupovini maskare

Na prvom mjestu, ne smiješ zaboraviti da svaka maskara drugačije izgleda na svakoj od nas. Sve ovisi o dužini, gustoći i obliku tvojih trepavica. Osim formule, sastava i efekta koji želiš postići pomoću specifične maskare, važno je obratiti pažnju i na njezin oblik četkice. On možda i najviše utječe na to kako će maskara izgledati na tvojim trepavicama i hoćeš li postići željeni efekt.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Maybelline New York (@maybelline)

Velika mekana četkica – za mega volumen trepavica

Guste i velike četkice, zajedno s odgovarajućom formulom maskare, pomoći će da tvoje trepavice izgledaju gušće i dulje poslije nanošenja maskare. Ali treba uzeti u obzir i veličinu očiju, odnosno imaš li krupne ili sitne oči. Ako su ti oči sitne, maskara s velikom, mekanom četkicom nije najbolji izbor za tebe, jer ćeš je teško nanijeti a da ne umrljaš kapak.

Maybelline New York The Colossal 100% Black

Jedna od Maybelline New York najpoznatijih maskara koja ima legendarnu mega veliku četkicu je Colossal 100% Black maskara. Ona je prepoznatljiva po svojoj formuli obogaćenoj kolagenom, koja će ti osigurati instantan volumen i velike i odvažne trepavice. Formula ove maskare se sastoji od intenzivnih crnih pigmenata, zahvaljujući kojoj će trepavice izgledati jače i gušće i sve to bez grudica.

Zakrivljena četkica – za suptilno raširene i luksuzne trepavice

Zakrivljena četkica, sa sitnim čekinjama zahvata svaku trepavicu, suptilno ih razdvaja i daje im volume, omogućavajući ti lako nanošenje .

Maybelline New York Lash Sensational maskara

Zahvaljujući ovoj maskari, njene trepavice su definirane i njegovane. Legendarna lepeza četkica maskare u kombinaciji s formulom obogaćenom uljem divlje ruže pobrinut će se da i tvoje trepavice budu meke i izgledaju njegovano sa senzacionalnim volumenom. Četkica ove maskare izrađena je čak od 10 slojeva češljića na četkici koji razdvajaju svaku trepavicu, povećavajući njihov volume i čine trepavice senzacionalno luksuznim.

Dvostruko zakrivljena četkica – izdužuje, izdiže i izvija trepavice

Do trepavica koje izgledaju poput onih poslije Lash Lift kozmetičkog tretmana, mnogo je lakše doći pomoću maskare s dvostruko zakrivljenom četkicom s uvijenim vlaknima. Zahvaljujući ovakvom obliku četkice, doseže se i do najsitnijih trepavica, a to će učiniti tvoje trepavice izduženim, podignutim i uvijenim.

Maybelline New York Falsies Lash Lift maskara

Ako želiš efekt podignutih trepavica kao iz salona, onda ćeš to postignuti pomoću Falsies Lash Lift maskara, koja ima dvostruko zakrivljenu četkicu i za čiju izradu su korištene dvije vrste različitih vlakana ljubičaste i crne boje. Dvostruko zakrivljena četkica će obuhvatiti svaku trepavicu od korijena do vrha, izdužiti je, izdignuti i izviti. Formula ove maskare postojana je tijekom cijelog dana.

Nadamo se da smo ti olakšali potragu za savršenom maskarom.

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 26. studenog je Nataša Pakšec. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

Midas Widget

Ostavite komentar