Eucerin predstavio novu web stranicu

Nova Eucerinova stranica pruža savjete i pomoć u njezi i zaštiti kože kojima se može vjerovati

Istraživanje o koži dugo više od 100 godina prethodilo je stvaranju nove Eucerin web stranice.

Bogat sadržaj pruža pomoć i podršku korisnicima u razumijevanju vlastite kože i pronalaženju preparata za zdravu i lijepu kožu. U svijetu u kojem smo preplavljeni informacijama, teško je pronaći informacije o koži kojima se može vjerovati. Sada, s novom Eucerin web stranicom potraga je gotova.

Stranica pruža cjelovit pregled činjenica o koži – od faktora koji utječu na kožu do djelotvornih rješenja koja čine kožu blistavom i zdravom, a temelji se na stogodišnjem iskustvu i znanju iz područja medicinske njege o koži. Dizajnirana isključivo za zadovoljstvo posjetitelja, nova stranica nudi zanimljive i edukativne članke o tipovima kože, kožnim oboljenjima i specifičnoj njezi kože.

Pomnije osluškivanje kože Eucerinov početak i cilj uvijek je dobrobit kože, a nova web stranica je stvorena upravo kao platforma za razumijevanje strukture kože i njenih funkcija. Ideja za novu stranicu je jednostavna: ako se osluškuju potrebe kože, lako je naći rješenja za njezinu njegu i zaštitu. Veliki dio sadržaja posvećen je objašnjenjima kako koža funkcionira i osnovnim podacima o koži, ali i promjenama koje nastupaju s godinama, dječjoj koži, razlikama između muške i ženske kože, kao i razlikama u koži među glavnim etničkim skupinama. Nova stranica nudi informacije o vanjskim čimbenicima koji utječu na kožu i savjete kako svakodnevno pravilno zaštititi i njegovati kožu.

Pouzdani savjeti, duga povijest i iskustvo Eucerina u medicinskoj njezi kože u suradnji s dermatolozima i farmaceutima omogućili su prikupljanje točnih informacija i činjenica vezanih uz čimbenike koji mogu utjecati na kožne probleme, kao što su npr. suha koža, atopijski dermatitis, akne, problemi s vlasištem ili bore. Na razna pitanja o koži i o procesima kože odgovor se može naći u detaljnim opisima uzroka, znakova i simptoma kožnih stanja. Radi lakšeg uočavanja razlika među tipovima kože i boljeg razumijevanja kože svi članci su obogaćeni odgovarajućim fotografijama. Nova stranica pruža detaljne informacije o utjecaju hormona, bakterija, lijekova i genetike na stanje kože i predlaže mijenjanje određenih navika kojima se može poboljšati struktura i izgled kože.

Postizanje zdravije kože Eucerin razvija medicinsku njegu kože i inovacije istražujući proizvode s prirodno aktivnim sastojcima koji su istovremeno i djelotvorni i dobro podnošljivi. Kako bi se postigla i održala zdrava koža, Eucerin je pripremio savjete za dnevnu rutinu njege za različite vrste kože detaljno pojasnivši aktivne sastojke koji Eucerinove proizvode čine toliko učinkovitima. Tako, korisnici mogu saznati sve potrebne informacije prije nego se odluče na kupnju određenih proizvoda.

Podrška na svakom koraku Eucerin kao jedan od najvećih svjetskih provjerenih dermokozmetičkih brendova odobrenih od strane dermatologa i farmaceuta, okupio je savjete o pravilnoj njezi kože i o samim proizvodima na jednom mjestu, eucerin.hr kako bi uvijek i svima bili dostupni. Pregledna stranica ima četiri glavna izbornika koji vode na članke ovisno o individualnim interesima te na brz i jednostavan način omogućuje pretragu željenih informacija. Na dnu svakog članka prikazuju se relevantni Eucerinovi preparati namijenjeni upravo njezi kože koja je tema teksta, a način korištenja i glavni sastojci u preparatima detaljno su pojašnjeni ispod svakog proizvoda. Posljednji izbornik vodi na „microsite“ Vaš Eucerin koji nudi informacije o popustima i akcijama na Eucerinove proizvode, aktualnim nagradnim igrama, testiranjima u koja su uključeni sami korisnici i razne članke s preporukama za brigu o koži prema tipu kože i u skladu s njenim karakteristikama.

Filozofija Eucerina temelji se na zdravoj i lijepoj koži i na zadovoljstvu vjernih korisnika. U želji da im se pruže iscrpne i redovite informacije Eucerin priprema newslettere s tekućim novostima i zanimljivostima o zdravlju i njezi kože. Eucerin Facebook zajednica broji oko 3 milijuna fanova diljem svijeta, ažurira se na dnevnoj bazi i objavljuje praktične savjete za njegu kože.
Korak prema budućnosti Eucerin web stranica pruža informacije, savjete i korake koji pomažu posjetiteljima da pronađu idealna rješenja za potrebe njihove kože. Eucerinova predanost naprednim istraživanjima i superiornoj kvaliteti proizvoda jača je no ikad, a eucerin.hr je korak prema budućnosti i pomoć u zaštiti i zdravlju kože. Za ljepšu kožu izvana i samopouzdanje iznutra.

Midas Widget

Ostavite komentar