Envy me:)

Samostalnu reviju pod pokroviteljstvom Ghetaldus optike trećeg dana popularnog modnog događanja, održanog 12. listopada na Zagrebačkom velesajmu  priredio je eNVy room.

envy

Kao i obično, nova kolekcija oduševila je prisutne ženstvenim haljinama, kombinezonima, hlačama i skunjama. Tematska ljubičasta svjetla te „čudesna šuma“ iako viđeni prethodnih dana, i dalje su nevjerojatno atraktivni, posebno kada u vidu imate da je tema revije bio retro futurizam, prošaran tipičnom eNVy-emskom dozom romantike, seksipila i zavodljivosti. Iako sve ovo na prvu zvuči nespojivo, baš kao i slavna gospođa Westwood, poznata po spajanju svega i svačega u nešto smisleno, dizajnerski dvojac Nikica Ivančević i Vjeko Franetović  napravili su izvrstan posao i spojili čak 3 razdoblja (sedamdesete, osamdesete i devedsete) u jednu famoznu kolekciju.

envy2

Nekada je revolucija bilo spajanje bajkerskih jakni sa večernjom toaletom, a danas nam se to čini kao nešto skroz normalno. Ulogu bajkerske jakne sada su preuzele hoodice, a prisutni su bili i prepoznatljivi volani uz naravno odličan modni detalj naočala Ghetaldus optike. Osim što su street style komadima izašli iz svojih okvira, modni dvojac iznenadio je i u koloritu. Vrlo smirenim bojama, od crne i bijele do svjetlo sive i ružičaste, dodali su neonsko žute detalje koji daju pomalo otrovan i moderan ton. Asimetrija, mrkva kroj hlača i kombinezoni na modelima koji su prošetali pistom vratili su nas u osamdesete dok su suknje zvonastog kroja prizivale eleganciju sedamdesetih.

Reviju su popratili mnogi poznati i slavni, među kojima su bile i ambasadorice branda: Mia Kovačič, Tatjana Jurić, Vanda Winter, Bojana Gregorić, Korana Gvozdić, Sementa Rajhard, Nevena Rendeli Vejzović, Renata Sabljak, Kristina Krepela, Sara Renar i mnogi drugi.  A za sve one koji do sada još nisu posjetili ovogodišnji Fashion.hr, dobra je vijest da će se održavati još tri dana u Paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma, na kojem će svoje nove kolekcije predstaviti Ivica Skoko, ELFS, Ivica Klarić, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Krie Design, Martina Budek, Morana Krklec, Gala Marija Vrbanić, Ana Bogdan te Ivana Janjić, pobjednica nagrade Najbolji mladi dizajner by Perwoll.

Petra Milatović

Midas Widget

Ostavite komentar