EDO MAAJKA i HONOR8 – savršena kombinacija za novu ljubavnu baladu “Ne mogu disati”

Spoj vrhunskog glazbenika i fenomenalnog pametnog telefona rezultirao novim glazbenim spotom Ede Maajke kojim najavljuje veliki povratak na scenu

Renomirani reper i tekstopisac Edo Maajka je, u suradnji s vrhunskim pametnim telefonom Honor 8, snimio spot za ljubavnu pjesmu „Ne mogu disati“ te time najavio svoj veliki glazbeni povratak nakon nekoliko godina izbivanja s domaće scene.

Postavši ambasadorom brenda Honor, Edi se pametni telefon Honor8 nametnuo kao vjerni saveznik uz čiju je asistenciju poznati glazbenik snimio i video spot. Osim što će novi spot označiti njegov povratak, Edo Maajka napravio je i iskorak u vlastitoj karijeri te u svoj stvaralački opus dodao prvu ljubavnu pjesmu.

„Dugo sam razmišljao o povratku i evo me tu sam. Ponovo stvaram nešto novo. Pripremam puno novih iznenađenja. Jako mi je drago da u trenutku kada izbacujem nove pjesme i označavam povratak u glazbeni svijet uz sebe imam dobrog kompanjona, Honor koji me totalno oduševio. Baterija me nikada ne izda, brz je, svašta radim s njime, a uskoro ćete neke stvari moći i vidjeti. Sretan sam što napokon spremam nove stvari i uzbuđen sam pustiti stvar koja govori o ljubavi. Uvjeren sam da će publika prepoznati kvalitetu i priču koju nose te pjesme“, izjavio je Edo Maajka.

Spot za novu pjesmu „Ne mogu disati“ koji je Edo Maajka snimio u suradnji s Honorom samo je uvertira u glazbeno-scenski povratak te zanimljive aktivnosti koje za sve fanove zajedno pripremaju u nadolazećem periodu. Snimljen je u starom zagrebačkom stanu, radnja se odvija oko toga kako Edo provodi tipičan dan, a osim njega u prvom planu je i Honor 8 pametni telefon.

Nova pjesma i video uradak koji ju prati premijerno će biti prikazati na YouTube kanalu već sljedećeg tjedna.

 

Midas Widget

Ostavite komentar