Ducray predstavio Ictyane liniju proizvoda za njegu suhe kože lica!

Legendarna Ducray linija za njegu tijela uz koju su odrasli mnogi Francuzi od sada se jednako nježno brine i za kožu Vašeg lica,nova Ducray Ictyane linija proizvoda za njegu suhe kože lica prestavljena je 27. rujna u Velvetu u Zagrebu.  Suha i gruba koža koju prate trnci i osjećaj zategnutosti neugodna je svakodnevica za mnoge . Upravo to je potaknulo stručnjake iz Ducray dermatoloških  laboratorija na razvoj linije proizvoda za njeguzbog kojih ćemo se ponovno osjećati bolje u svojoj koži. Ducray Ictyane za njegu tijela jedna je od najstarijih i najvoljenijih Ducray linija uz čiji su miris i brižnu njegu odrasli mnogi Francuzi, a od sada će se Ictyane sa istom nježnom učinkovitošću brinuti za normalnu do suhu kožu lica.

Ictyane postavlja novu definiciju hidracije

Neovisno o tome jeli koža prirodno osjetljiva ili je riječ o reakciji na našu dnevnu rutinu; nekad se jednostavno muči sa svojom funkcijom zaštitne barijere. Jednom kada se ošteti, koža dopušta vodi da pobjegne čime postaje dehidrirana, s zbog nedostatka lipida koji bi povezali stanice rožnatog sloja postaje suha. I tada na scenu stupa novitet Ducray laboratorija: linija proizvoda koji će na temelju inovativnog kompleksa Acefylline® i ulja abisinije poticanjem prirodnih mehanizama naučiti kožu kako da se sama iznova  i hidrira, hrani i obnavlja.

Acefylline®  + ulje abisinije: treneri hidracije

Ulje abisinije bogato je omega -6 i -9 masnim kiselinama, potiče sintezu lipida unutarstaničnog cementa, jača funkciju kožne barijere i smanjuje suhoću kože. Drugi član ovog inovativnog dua, Acefylline®pravi je trener za stanice koji uči kožu kako da se sama rehidrira.

Hidracija i hranjivost: Ictyane Hydra lagana dnevna krema

Svakodnevna hidrirajuća njega normalne do suhe kože lica dolazi u varijanti sa SPF faktorom 30 ili bez njega. Ictyane Hydra laganu dnevnu kremu odlikuje lagana, osvježavajuća tekstura koja se brzo upija u kožu, čineći ju mekom i glatkom, bez zatezanja i osjećaja nelagode. ICTYANE HYDRA lagana krema pruža koži optimalni stupanj hidracije, 24 sata nakon nanošenja.

Ictyane Hydra lagana krema 40 ml: 149,69 kn

Ictyane Hydra lagana krema SPF 30 40 ml: 163,05

Podatnost i mekoća: Ictyane noćna obnavljajuća njega

ICTYANE noćna obnavljajuća njega sadrži sve što je potrebno za njegu kože tijekom spavanja, zahvaljujući inovativnoj  formuli koju čini  kompleks djelatnih tvari: Acefylline®, ulje abisinije i Hydroxydecine®.Ova noćna njega pruža hidraciju, hranjivost i obnovu, pa je koža glatka i odmorena. Unatoč bogatoj i hranjivoj teksturi nema masnog učinka; ICTYANE noćna obnavljajuća njega jamči kožišest sati kontinuirane hidracije.

Ictyane noćna obnavljajuća njega 50 ml: 199,53 kn

Taj divni Ictyane miris

Legendarni miris Ictyane za njegu tijela linije reformuliran je kako bi što bolje dočarao osjećaj zaštite i ugodnosti koji pružaju novi Ictyane proizvodi. Sastavljen je od mekih, puderastih nota zahvaljujući pomno odabranim esencijalnim uljima. Neroli širi osvježavajuće, ujednačene mirise koji nas podsjećaju na sretne uspomene iz djetinjstva. Meki miris bergamota svojim poletnim notama prepušta vas opuštanju, dok glatki i udobni ylang-ylang umiruje i poboljšava raspoloženje te na kraju bijeli mošus koji će vas obaviti istinskim umirujućim osjećajem.

Tri Ictyane koraka za čistu i njegovanu kožu

1) Čišćenje lica i uklanjanje šminke

ICTYANE hidrirajuća micelarna voda posebno je formulirana za lice i osjetljive oči s normalnom do suhom kožom te jamči optimalnu djelotvornost i podnošljivost (ispitano na ispitanicima koji nose kontaktne leće). Ovaj jedinstveni proizvod čisti i uklanja čak i vodootpornu šminku. Formula je obogaćena glicerolom, koji hidrira i štiti od nadražaja, a koža je osvježena i očišćena zahvaljujući dobro podnošljivoj dermatološki ispitanoj nekomedonoj formuli bez sapuna i alkohola.

Ictyane hidrirajuća micelarna voda 400 ml: 110,06 kn

2) Obnova

Ovo je ključna uloga Ictyane noćne kreme, njege koja nudi višestruku dobrobit za kožu: intenzivnu hidraciju, iznimnu hranjivost i njegu te obnovu. Ne morate nama vjerojati na riječ, zrcalo ne laže.

3) Hidracija

S ova dva proizvoda Ictcyane Hydra i Hydra UV SPF 30,svakodnevna njega za kožu postaje trenutak u kojem se možemo nježno tetošiti ugodnim teksturama i mirisom francuske svježine.

 

Midas Widget

Ostavite komentar