Doživite ljubav pri prvom šišanju u KOSI!

U zadnje vrijeme sve više se priča kako žena ženi ne bi trebala biti vuk, međutim isto tako kažu da nitko ne može ženu povrijediti kao što to može žena! E sad, ostali govore, nema veze, živi svoj život,  briga te za nju! A mi kažemo, nabaci osmijeh, daj sve od sebe da izgledaš najbolje što možeš, a tvoja SUPER KOSA će joj biti najveća osveta!

I tako smo došli do Bednjanske 12, nove „it“ lokacije za njegu, šišanje i stiliziranje kose na kojoj su se odmah po otvorenju zatekle i brojne poznate dame

Uzrečica o kosi kao ukrasu lica i simbolu ženstvenosti uvriježila se već davnih dana, no usprkos tome mnoge žene i dalje ne posvećuju dovoljno pažnje pravilnoj njezi. Ipak, da svakodnevne obaveze i manjak slobodnog vremena ne bi stali na put lijepom i njegovanom izgledu pobrinuo se frizerski dvojac Ivica Palinić i Anita Loparić, koji su pred brojnim okupljenim predstavnicama javnog života jučer predstavili salon jednostavnog naziva Kosa. Njihova je namjera, poručili su, stvoriti kutak u kojoj će svim klijenticama biti osigurani vrhunski tretmani za kosu:

„Kroz godine iskustva stekli smo odličan uvid u ne samo najnovije svjetske trendove u njezi kose, nego i u najčešće zahtjeve naših sugrađanki. Svi znamo da se moda iz dana u dan mijenja, svatko ima svoj stil i želje i ponekad je veliki izazov uskladiti ih, no vidjeti zadovoljnu klijenticu nam je najveća nagrada. Radujemo se novim mogućnostima i s nestrpljenjem očekujemo svaki radni dan“ – poručuju Ivica Palinić i Anita Loparić.

 

Odlična atmosfera te znanje i stručnost Ivice Palinića i Anite Loparić najbolja su preporuka, a za svi koji žele otkriti više neka se zapute u Bednjansku 12 i izgovore čarobnu riječ – Kosa!

Ana Mišić

Midas

Ostavite komentar