Dosta vam je neujednačenog tena? Ovo su najbolji trikovi protiv hiperpigmentacijskih mrlja

Iako se više ne izlažete suncu, mrlje nikako da prođu? Vjerovali ili ne, ovo je problem s kojim se susreće sve više žena, bez obzira na dob i razinu brige o koži. Nekoliko je načina kako si možete pomoći, a najvažnije je biti dosljedan i strpljiv. Iako ovaj problem ne nestaje preko noći, dobra vijest je da s vremenom možete ponovo uživati u čistoj koži lica bez tamnih mrlja.

Zaštita kroz cijelu godinu

Prije svega, nabavite kvalitetnu kremu sa zaštitnim faktorom koju ćete koristiti kroz cijelu godinu. Naime, često mislimo da s prvim naznakama hladnijeg vremena i sa suncem iza oblaka, možemo prestati s primjenom zaštitnog faktora. Naime, sunce je štetno i zrači kroz cijelu godinu. Naravno, intenzitet nije toliko jak kao ljeti, no rizik uvijek postoji. Ako ste ljubitelj skijanja, znate da lako možete pocrveniti ukoliko je sunčani dan na skijalištu.

Osim kreme ili losiona sa zaštitnim faktorom, svakako trebate pronaći i onu „jaču“ kremu koja će biti vaš saveznik u borbi protiv tamnih mrlja koje se javljaju na području lica, vrata i dekoltea. Žene ih često nazivaju i „staračkim pjegama“, a ionako ne predstavljaju zdravstvenu opasnost, svakako se radi o estetskoj neugodnosti koju, srećom, možemo tretirati odgovarajućim kremama.

U moru raznih preparata, naravno da se odlučujemo za one provjerene, za koje znamo da su žene već isprobale i da su oduševljene. Upravo takav je Beauty Elixir serum za lice koji je predstavila Luxea, a čije je djelovanje dokazano učinkovito.

Ovaj vrhunski antioksidativni serum protiv bora i hiperpigmentacije ujedno dubinski vlaži, hrani i umiruje kožu lica. Sadrži supermoćnu formulu s visoko učinkovitim sastojcima kao što su ekstrakt kavijara, s preko 20 vitamina i minerala, hijaluron, koji vraća punoću i zategnutost te čak 15% vitamina C koji osvježava izgled i umanjuje mrlje.

Redovitim korištenjem vaš ten se oslobađa mrljica, dubokih bora, neujednačene teksture i umornog izgleda, a koža je vidno sjajnija i zategnutija.

Osim što se radi o hrvatskom proizvodu, cijena mu je također iznimno povoljna. Tako ćete 30 ml platiti samo 179.90 kn. Ako požurite, iskoristit ćete i besplatnu dostavu koja vrijedi na cijeli webshop do 31.10.2020.

Osvojite Luxea poklon paket!

Luxea brand osim pojedinačno savršenih proizvoda nudi i poklon paket koji su idealan poklon za drage osobe u svim prilikama. Kako biste se još bolje upoznali s njihovim proizvodima, jednog sretnog dobitnika darujemo s Luxea poklon paketom koji sadrži parfumiranu esenciju i 5 u 1 zlatnu masku za lice.

Darivanje se odvija na našoj Facebook stranici, a detalje pronađite u pin postu.

Dobitnica u darivanju objavljenom 12. listopada je Martina Čavić. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na javljanju!

Midas Widget

Ostavite komentar