Dizajnerica Diana Viljevac predstavlja novu kolekciju i kampanju vjenčanica za sezonu 2018.

Svakom novom kolekcijom dizajnerica unosi inovativnost u svoj dizajn te je ovaj put dizajnirala kolekciju vjenčanica koja se sastoji od 12 novih modela. Diana je upravo osluškujući zahtjeve i želje žena dizajnirala 12 idealnih vjenčanica u kojoj će svaka buduća mlada pronaći upravo ono što je željela. Riječ je o haljinama koja svaka priča svoju priču, svaka je posebna i unikatna bilo da je riječ o izboru materijala, kroja ili boje.

Bilo da je riječ o jednostavnim ili raskošnim vjenčanicama u Showroomu Diane Viljevac ostvarit će te sve svoje želje za vaš najljepši dan u životu.

Ovakav promišljen dizajn svakoj vjenčanici naglašava eleganciju i gracioznost i istovremeno ih čini klasičnim i modernim.
Svaka vjenčanica se može dodatno prilagoditi željama klijentica u dogovoru s dizajnericom.

“ Ovo je moja druga bridal kolekcija i s njom sam htjela postići idealan balans između tradicionalnog i modernog pristupa vjenčanicama. Upravo s ovih 12 modela htjela sam olakšati izbor svakoj budućoj mladi u potrazi za “onom pravom” izjavila je dizajnerica.

Vjenčanice dolaze u bijeloj, ivory , puderastoj i boji pijeska.

Za probu vjenčanica potrebno je rezervirati termin na naše kontakte: mail: info@dianaviljevac.com / broj telefona: 01 5805-772
Ili putem FB stranice.

Foto: Karmen Poznić

Midas Widget

Ostavite komentar