Dašak egzotike za vašu kožu donosi organska linija Dr. Organic kozmetike

dr organic

Volimo spoj prirode i kozmetike, a voli je i naša koža. Priroda obiluje raznim plodovima koji su se pokazali kao izvrsni pomoćnici u njezi kože, očuvanju hidratacije i mladosti. Jedan takav plod je i guava, egzotično voće koje četiri puta više obiluje vitaminom C nego naranča. 

Znamo da je vitamin C neizostavan u beauty rutini, a najbolje ga je koristiti upravo kroz prirodne proizvode. Dr. Organic linija kozmetike s guavom posvjetljuje i obnavlja kožu istovremeno joj pružajući blistavost i sjaj.

Linija se sastoji od 6 proizvoda koji se moraju naći u kozmetičkom ormariću svake žene: 

  • gel za tuširanje s blagom aromom slasnih tropa
  • piling gel za svakodnevno umivanje lica
  • hidratantni gel za njegu umorne kože lica
  • obnavljajuća maska za lice
  • serum za lice sa efektom filera i posvjetljivanja kože 
  • serum za područje oko očiju

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Organska kozmetika (@dr.organic_hrvatska)

O guavi

Guavin put je bio prilično plodan. Vjeruje se da je ovo slasno, egzotično voće porijeklom iz južnog Meksika, od tamo nastavilo svoj put po svijetu i da je sada udomaćeno na Karibima. Portugalski kolonizatori donijeli su je u istočnu Indiju iz Novog Svijeta. Azijske zemlje prihvatile su je kao usjev , uzgajajući ju i istražujući njezin slatki okus. Od tamo je našla svoj put u Egipat gdje je korištena u receptima i tako otputovala do obala Francuske. Otada, ljudi diljem svijeta uživaju u ‘Psidium guajavi’, malom supervoću moćnog okusa i arome kojem je potrebno dvije do osam godina da izraste iz sjemena. 

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 15. travnja  Ana Lokas Juranov. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!

 

Tekst: Maja Kos

Foto: Dr. Organic Facebook/Instagram

Midas Widget

Ostavite komentar