Darujemo vas hit knjigama Julie Caplin koje će probuditi romantičarku u vama!

knjige

Još uvijek ne možemo putovati onako kako bismo željeli, no itekako možemo kroz stranice knjiga. Kada vam je dosta obaveza i stresa i želite se opustiti, uronite u svijet koji je talentirana Julie stvorila u svojim dvjema hit knjigama. Pobjegnite u romantični Tokio ili šaroliki Island uz dirljive priče koje će vam vratiti vjeru u ljubav. Jedna sretnica osvojit će oba naslova za sebe i frendicu, a svakako pratite našu Facebook stranicu za više detalja.

Više o knjigama

Mala čajana u Tokiju

Zgrabite putovnicu i uputite se u zemlju očaravajućih, blistavih nebodera, toplih zdjelica miso-juhe koja grije dušu i ljubavne priče od koje će vam se zavrtjeti u glavi, ali ju nećete moći ispustiti iz ruku.

Fioni, blogerici za putovanja, Japan je oduvijek bio na vrhu popisa mjesta koja mora posjetiti. Kad joj se ukaže prilika za putovanje s plaćenim troškovima, učini joj se to kao ostvarenje sna. Tako je sve do trenutka kada stiže u živopisni Tokio i nađe se licem u lice s čovjekom koji joj je prije deset godina slomio srce, predivnim fotografom Gabeom.

Iako bi željela da nije tako, Fiona ne može izbrisati tugu koja je ostala kao posljedica njihova posljednjeg susreta. No, okruženi hramovima i oblacima nježnih svjetloružičastih trešnjinih cvjetova, mogu li Fiona i Gabe početi gledati život – i jedno drugo – novim očima?

Mali hotel na Islandu

Pobjegnite u najudobniji maleni hotel na Islandu gdje će vam srce ugrijati ljubav, topao kamin i polarna svjetlost.

Razočarana u ljubav i propale karijere, Lucy bježi od života u Engleskoj. No kada prihvati posao upraviteljice hotela Northern Lights, ne očekuje da će je put odvesti u zemlju vrućih izvora i ledenjaka posutih snježnim pahuljama – i to u društvu predivnoga škotskog barmena Alexa.

Odlučna u namjeri da promijeni svoj život, Lucy hotel želi pretvoriti u najromantičnije odredište na Islandu, premda je njoj romansa posljednja stvar na pameti. Ipak, dok se pod rasplesanim svjetlima aurore sve više zbližava s Alexom, Lucy bi mogla naučiti ponovno voljeti.

Sretna dobitnica u darivanju objavljenom 14. travnja je Vjekoslava Drenčević i prijateljica koju je tagirala. Molimo dobitnicu da se javi u inbox.  Hvala svima na sudjelovanju!

Midas Widget

Ostavite komentar