Chrissy Teigen otkriva svoju tajnu savršenih nogu!

Uvijek možete računati na iskrenu Chrissy Teigen. Bilo da se zabavlja sama s ‘blesavim’ selfijima ili otkriva slike intimnih beauty trenutaka (komadići ekstenzija koji su pali na stranu), izgleda da ona uvijek ima nešto smiješno za podijeliti sa svojim fanovima. Saznajte u nastavku tajnu njenih savršenih nogu.

Dakle, nije bilo neko iznenađenje, kada je majka dvoje djece objavila što se događa iza kulisa kada se ujutro pripremala, a što je uključivalo jedan specifičan trik koji zahtijeva zamršenu primjenu iskusnog profesionalca.

‘Kad sam bila mlada, šminka je bila samo za lice’, Teigen je napisala ispod slike na Instagramu koja je pokazivala Teigen odjevenu u ručnik kako sjedi na kuhinjskom stolcu s golim nogama u zraku. Dok joj je vizažistica Diane Buzzeta nanosila tuš na oči, frizer Glen Coco nanosio je svjetlucavu nijansu kreme na donji dio tijela, dajući njenim nogama onaj sjaj po kojem je poznata.

Teigen nije jedina u svemu ovome, šminka za tijelo je trenutno u prvom planu, budući da je i Kim Kardashian West lansirala svoju prvu liniju šminke za tijelo. I dok su prednosti proizvoda za samotamnjenje i svjetlucavih ulja dobro dokumentirane, ponekad, kako pokazuje Teigen, svima nam treba malo pomoći od naših prijatelja.

 

View this post on Instagram

 

when I was young, makeup was just for the face @glencocoforhair @dianebuzzetta

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on


Izvor: Cover Style

Midas Widget

Ostavite komentar