Catrice LIMITIRANA KOLEKCIJA Palette promo

Trend velikih paleti se nastavlja  i Catrice predstavlja novu limitiranu kolekciju „ Palette Promo“ koja se sastoji od 4 velike palete :

  • Professional Artist paleta sjenila za oči
  • Lip Artist PRO paleta ruževa
  • Filter In A Box Photo Perfect Finishing paleta za lice
  • Galaxy In A Box Holographic Glow paleta za lice

Kolekcija će biti dostupna na prodajnim mjestima Bipe do isteka zaliha.

FILTER IN A BOX PHOTO PERFECT FINISHING PALETA

4 različita mat kompaktna pudera osiguravaju glatku put spremnu za kamere!

Svaka od 4 boje ima svoju namjenu: plava hvata svjetlost, roza osigurava dašak svježine, žuta uravnotežuje tamnije površine i stvara topli svjetlosni efekt na licu, smeđa osigurava proljetni izgled. Sve boje je moguće koristiti individualno ili miješati prema potrebi. U paleti se nalazi i highlighter.

010 Camera Ready – MPC 79,90 kn

GALAXY IN A BOX HOLOGRAPHIC GLOW PALETA

Holo paleta highlightera nudi izvanredan sjaj!

U njoj dolaze 4 kompaktna highlightera u bijelim, rozim i breskvastim nijansama koji će naglasiti tvoje lice i tijelo. U paleti je i prozirni highlighter koji možeš koristiti kao podlogu za ostale. Tako će sjaj biti još intenzivniji. Prozirno sjajilo za lice kompletira paletu i omogućava dewy wet look effect.

010 Out of Space, MPC 79,90 kn

LIP ARTIST PRO PALETA RUŽEVA

Prostor za miješanje, dvostruki aplikator i širok izbor nijansi čine ovu paletu ultimativnim oružjem za bezbrojne izglede. Crna, bijela, tri bazne nijanse kao i deset nijansi s svilenkasto-matiranom završetkom od nude do tamne boje mogu se miješati i uskladiti sa vašim željama.

010 Individua LIP, MPC 79,90 kn

PROFESSIONAL ARTIST PALETA SJENILA ZA OČI

16 dugotrajnih, visoko pigmentiranih sjenila s rasponom završetka od mat do svjetlucavog ujedinjenih u jednoj paleti.  Od neutralnih tonova do intenzivnih boja, paleta nudi nijanse sjenila s suptilnom teksturom za različite raskošne izglede.

010 The Key Piece, MPC 79,90 kn

 

Ostavite komentar