BUT FIRST, SHOES!

POZNATE BLOGERICE I KOLUMNISTICE PORTALA„BUT FIRST, SHOES!“ OTKIRVAJU KAKO KOMBINIRATI NAJVEĆE TRENDOVE SEZONE

399,00 kn

399,00 kn

Posljednjih nekoliko godina mlade, kreativne, uspješne i ambiciozne djevojke, svojim talentom, trudom, radom i osjećajem za lijepo, kreiraju mišljenje mnoštva, a kao savršen komunikacijski kanal u tome im, uz njihove radove, služe društvene mreže i razne on line platforme. Jedna od njih je i „But first, shoes!“ , portal za zaljubljenike u modernu obuću, koja je nastala uz pomoć odabranih blogerica i modnih stručnjakinja. Mass je udružio snage sa sedam afirmiranih modnih entuzijastica, najpopularnijih blogerica i stručnjakinja iz Hrvatske i Slovenije koje zajedno stvaraju najnoviju modnu platformu „But first shoes“.

„Ja sam blogerica, modna urednica i ljubiteljica svega lijepog. Na svom blogu “Magnifique” pišem o modi, ljepoti, putovanjima i načinu života kako bih sa svojim čitateljima podijelila sve ono što život čini magnifique“,  kazala nam je Tesa Jurjašević i otkrila kako ove sezone nositi veliki povratnički trend – natikače s visokom potpeticom. Ona ih najradije kombinira uz vječni jeans, atraktivan top s bijelim dugim resama te karirani sivi sako koji savršeno funkcionira u svakoj situaciji.

No, uz natikače na petu, tu su naravno i sandale vrtoglavo visokih potpetica koje baš nikad ne izlaze iz mode i kojih nikad nemamo dovoljno. Kako ih savršeno nositi pokazala nam je urednica časopisa Elle, Petra Windschnurer.

399,00 kn

399,00 kn

„Diplomirala sam na Odsjeku za planiranje tekstila i odjeće na Prirodoslovno-tehničkom fakultetu u Ljubljani. Svoj profesionalni put kao modni novinar, i kasnije modna urednica, započela sam 2000. Godine kad sam pripremala i uređivala modne, dekor i stranice ljepote za različite tjedne i mjesečne časopise. Danas radim kao urednica časopisa Elle. Samostalno sudjelujem u raznim projektima vezanim uz oblikovanje sadržaja za različite komunikacijske medije, pa i za MASStyle“, otkrila nam je Petra o sebi, a upravo ju sve to čini u potpunosti referentnom kad je o najaktualnijim modnim trendovima riječ. Zato nam je demonstrirala kako savršeno nositi kultni par obuće, sandale visokih potpetica. Odabrala je odijelo uskih nogavica i izrazito naglašenog struka u bež boji, a u prvi plan je stavila upravo sandale u kombinaciji nekoliko intenzivnih boja.

299,00 kn

299,00 kn

Više djevojkama, ali i najaktualnijim trendovima u svijetu mode, možete pronaći na „But first, shoes!“ koji će biti vaš najbolji suputnik kako biste na svakom koraku bili informirani o svježim stilskim idejama.

Čitajte o najnovijim modnim trendovima i pronađite stilske savjete na: www.butfirstshoes.com.

 

Midas Widget

Ostavite komentar