Bolje da se skrasite kasnije nego da završite sa krivom osobom!

U redu je biti slobodna u dvadesetima! Sasvim je normalno da niste još našli svoju savršenu polovicu na ‘faksu’. Isto tako je razumljivo ako niste još našli ljubav svog života jer ne događaju se sve ljubavne priče u ranim dvadesetima, niti se događaju svim ljudima u sličnim okolnostima.

U svakom slučaju je bolje pričekati i uživati u životu takvom kakav je nego se žuriti zbog pritiska društva i stavova ‘kako je vrijeme za skrasiti se’, pa na kraju završiti s nekim tko nije za nas.

Ne trebaš se osjećati loše ako si ‘još uvijek single’. Na koncu, ako si izlazila sa lošim partnerima, onda je solo status baš ono što ti sada treba. Umjesto da si tužna, trebaš biti ponosna što si imala hrabrosti odšetati od nekoga tko je bio loš za tebe. Budi ponosna na odluku da pričekaš onog tko je savršen za tebe, jer on postoji! I on čeka na tebe!

A za to vrijeme dok ne dođe tvoja savršena polovica, imaš vremena da se fokusiraš na sebe i na stvari koje te vesele. Budi ono što želiš biti. Sanjaj i djeluj!

A brak i ozbiljnu vezu shvaćaj ozbiljno. Ne reci ‘DA’ prvoj osobi koja te zaprosi samo zato jer su sve tvoje frendice već udane. ‘DA’ sačuvaj za nekoga koga ćeš iskreno i beskrajno voljeti! Nekome s kim ćeš moći zamisliti svoju budućnost.

Obećaj si da ćeš se cijeniti i svoje srce dati svojoj pravoj ljubavi!

A.M.

Midas Widget

Ostavite komentar