Biotherm spaja najsnažnije aktivne sastojke za njegu iznad 40-te!

Zahvaljujući stručnosti u područjima bioznanosti i biotehnologije, Biotherm spaja najsnažnije aktivne sastojke s nenadmašno ugodnim teksturama za zdravu i aktivnu ljepotu.

Ovoga puta predstavlja nove REVITALIZIRAJUĆE DNEVNE I NOĆNE KREME SA ZLATNIM ALGAMA BLUE THERAPY za njegu kože iznad 40-e kako bi pomogle u liječenju vidljivih znakova starenja i obnovile mladenački sjaj kože.

Zahvaljujući ekskluzivnom ljekovitom sastojku Life Plankton™, te obogaćene novim iznimno djelotvornim revitalizirajućim sastojkom, zlatnim algama, dva nova proizvoda hidratiziraju, učvršćuju i zaglađuju kožu te vidljivo transformiraju njezin ton i teksturu.

Vratite prirodan zdravi sjaj svojoj koži. #YouthHasNoAge

Otkrijmo jedinstvenu mješavinu hranjivih sastojaka:

Zlatne alge (Laminaria Ochroleuca): poznate po sposobnosti stvaranja vlastite vitalne energije, zlatne alge revitaliziraju teksturu kože, djelujući i na dubinske i na površinske bore kako bi obnovile sjaj kože iznutra.

Life Plankton™: jedinstveni sastojak u kozmetičkoj industriji.

Pet biljnih ulja: pomažu u održavanju hidratacije i elastičnosti kože. Maslinovo ulje, ulje koštice marelice, kukuruzno ulje, ulje sjemenki marakuje, ulje rižinih mekinja: ova su ulja bogata masnim kiselinama, hrane kožu i štite kožnu barijeru.

Shea maslac: hrani kožu i čini je mekšom.

Mineral kalcij: sudjeluje u staničnom metabolizmu energije.

DNEVNA KREMA sadrži mikrobisere koji se tope na koži nakon nanošenja. Ova dnevna krema hidratizira i revitalizira kožu, pružajući joj zdravi sjaj zahvaljujući ružičastim, posvjetljujućim mikrobiserima. Tekstura DNEVNE KREME pretvara se iz guste u laganu pa opet u gustu i nadahnuta je teksturama korejskih proizvoda za njegu kože: gusta je na pogled i dodir, lagana je na koži i lako u nju prodire te na kraju postaje gusta, čime pruža zaštitu i ugodan osjećaj.

Spaja revitalizirajuće zlatne alge (Laminaria Ochroleuca) odabrane zbog fascinantne sposobnosti proizvodnje vlastite vitalne energije sa snažnom mješavinom hranjivih tvari koje intenzivno hrane kožu i jačaju kožnu barijeru.

Bogatija i raskošnija, NOĆNA KREMA namijenjena je upotrebi tijekom noći i obavija kožu dugotrajnom hidratacijom, zbog čega je ujutro glatkija i sjajnija. Ova iznimno hranjiva noćna krema jača i revitalizira kožu te pruža osjećaj obnovljene i osvježene kože.

Nove DNEVNE I NOĆNE KREME SA ZLATNIM ALGAMA BLUE THERAPY djeluju protiv suhoće, manjka sjaja i nejednakog tona kože kako bi je izliječile od vidljivih znakova starenja, a sve to zahvaljujući jedinstvenoj mješavini hranjivih sastojaka.

Vratite prirodan zdravi sjaj svojoj koži.

#YouthHasNoAge

BT AMBER ALGAE REVITALIZE DAY CREAM 50 ml 548 kn
BT AMBER ALGAE REVITALIZE NIGHT CREAM 50  ml 572 kn

Midas Widget

Ostavite komentar