Autobiografija Luke Modrića najboljeg nogometaša svijeta 2018. godine!

Autobiografija Luke Modrića Moja igra u izdanju Hermes naklade od danas ekskluzivno u svim SPAR i INTERSPAR trgovinama!

Od danas će kupci ekskluzivno u svim SPAR supermarketima i INTERSPAR hipermarketima pronaći autobiografiju Luke Modrića, najboljeg nogometaša svijeta 2018. godine.

Luka Modrić u klupskoj je karijeri s Real Madridom osvojio sve što se osvojiti moglo. Uz četiri naslova prvaka Europe, osvojio je i naslov prvaka Španjolske, jedan naslov Kupa Kralja, tri naslova pobjednika UEFA-ina Superkupa te četiri naslova svjetskog klupskog prvaka. Krunu reprezentativne karijere s Hrvatskom doživio je prošlog ljeta u Rusiji osvojivši naslov svjetskog doprvaka, nakon čega su uslijedila najveća individualna priznanja: Zlatna lopta – titula najboljeg igrača Svjetskog prvenstva, FIFA-in The Best, Ballon D’Or France Footballa te UEFA-ina nagrada za najboljeg svjetskog nogometaša. Luka Modrić time je jedini u nogometnoj povijesti u istoj godini osvojio četiri najveće nagrade za najboljeg igrača svijeta.

 

View this post on Instagram

 

Good to be back! ⚽️🙏🏻❤️ #HalaMadrid

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

U svojoj životnoj ispovijesti Luka je po prvi put otkrio brojne nepoznate detalje iz svog djetinjstva, nogometnih početaka i osobnog života, kao i svoj pogled na pozadinu svih ključnih trenutaka u svojoj karijeri.

SPAR Hrvatska jedini je trgovački lanac u kojem će se prodavati autobiografija i to po cijeni od 129,00 kn te će tako kupci SPAR i INTERSPAR trgovina među prvima imati priliku saznati zanimljive detalje iz Lukinog života i ponovno proživjeti najljepše trenutke Svjetskog prvenstva u Rusiji.

 

Midas Widget

Ostavite komentar