Are you lost baby girl?

U redu, koliko vas zna iz kojeg je filma ova famozna rečenica??

Sigurni smo jako mnogo. Također, vjerujemo da vas je mnogo i pogledalo famozni film 365, pa iako možda i niste oduševljene viđenim, Massimo je lik kojeg je teško izbiti iz glave.

Također, i kontrola koju muškarac ima nad ženom, u određenoj dozi grubosti, hmmm…nemojte reći da Vas nije zaintrigiralo.

Kratak presjek za one koji nisu gledali.

365 dana, film je o talijanskom mafijaškom bossu, koji, prilikom ranjavanja, pred očima ugleda djevojku na koju ne može prestati misliti. Traži je godinama, a kada je nađe, otima je i daje joj 365 dana da ga zavoli.

Naravno, ona se zaljubljuje u njega vrlo brzo.

Famozna scena na jahti je isključivo za +18, a famozna rečenica iz naslova, mnogima kad je čuju, prođu trnci niz leđa.

Film mnogi uspoređuju sa 50 nijansi sive, sadizam-mazohizam…no to su tako, hmm…ružne riječi.

Mazohizam prema nekoj definiciji je psihički poremećaj, gdje osoba uživa kada je izložena fizičkoj boli i poniženju.

No ajde iskreno, koja od vas ne voli da ju se udari po guzi tijekom sexualnog odnosa?

Mislimo da tolika „vanilija“ ne postoji.

Osim toga, razmislite malo koliko toga je na nama ženama. Feminizam nas je dotukao do kraja, osim što moramo raditi, dokazivati se muškom društvu, moramo biti dame, ali ‘kurve’ u krevetu, majke, ugledne članice društva… Da ne nabrajamo samo koje sve poslove obavljamo, od rađanja, kuhanja, čišćenja, spremanja, vođenja kućanstva, firmi, vlastitih poslova, vođenje brige o djeci, mužu, ljubavniku, dečku, i sve to u samo 24 sata. I još stignemo biti nasmijane, vedre i dati podršku jedna drugoj, jer mi smo žene i mi to možemo.

I nakon svog posla koje obavite u jednome danu, zamislite da imate muškarca koji ni sam ne zna šta bi sa vama u krevetu. Prvo što pomislite „Molim?? “

Svima je jasno što žena želi u krevetu. Želi uzbuđenje, da ona bude taj koji preuzme kormila i uvede vas u svijet užitaka, kontrole i uzbuđenja, a na vama je da se prepustite, te da vam tijekom sexa zareži na uho i gricne vam vrat, i da vam kaže, I’m gonna put you in seven positions for seventy minutes (stavit ću te u 7 položaja na 70 minuta…)…hmm…dođe vam da se zamislite ha??

To je barem moje viđenje mazohizma, da nakon svih poslova i obaveza koje imamo tijekom dana, muškarac bude taj koji će nam razoriti um…i još ponešto..  🙂

Ana-Marija Karakaš

Midas Widget

Ostavite komentar