Anamarija Asanović otvorila svoj prvi Showroom u Splitu

Prvi Showroom splitske dizajnerice Anamarije Asanović otvoren je uz mnoštvo prijatelja i kolega iz svijeta poznatih i slavnih

Fani Čapalija, Doris Dragović, Ana Čagalj, Aleksandra Dojčinović, Iris Rajčić  i brojni okupljeni na sinoćnjem svečanom otvorenju prvog samostalnog Showrooma by Anamarija Asanović na adresi Svačićeva 1 (Cankareva) u Splitu imali su priliku vidjeti bogatu ponudu odjevnih predmeta iz kolekcije mlade, no već renomirane dizajnerice.

Put do uspjeha Anamarija Asanović opisuje kao prepun izazova, no konačnim je rezultatima je i više no zadovoljna. To ne treba čuditi ako znamo da je do 29. rođendana radila i školovala se na nekoliko lokacija u Hrvatskoj i inozemstvu, uspješno plasirala nekoliko kolekcija, u međuvremenu zasnovala obitelj te, kao šećer na kraju, u svom rodnom gradu otvorila i prvi butik. Ipak, ni u budućnosti ne planira posustati jer je, kako sama kaže, ljubav prema dizajnu jedna od njenih najvećih motivacija u životu: „Sretna sam i vrlo uzbuđena što je otvorenje proteklo u odličnoj atmosferi, jer iza butika stoji mnogo rada, truda i odricanja. Imala sam beskrajnu potporu obitelji, od supruga do roditelja, koji su me od prvih dana poticali da slijedim svoje snove. Rezultat je tu, a novi pothvati tek slijede“, poručila je dizajnerica, čije skorašnje nove revije modni poklonici s nestrpljenjem očekuju.

Novootvoreni Showroom by Anamarija Asanović u romantičnom je duhu njenih kreacija, koje odlikuju ponajprije ženstvenost, cvjetni uzorci i nepogrešiv smisao za eleganciju. U šarolikoj ponudi iz njenih novijih kolekcija naći će se kako jednostavniji dnevni komadi, tako i bogato izrađene večernje haljine i vjenčanice. U svom radu dizajnerica koristi prirodne materijale. Uistinu, put do novog butika pronaći će svi oni koji žele zablistati u svakoj prilici!

Osvježenje na 36 stupnjeva gosti su pronašli u aromatičnom talijanskom proseccu Bottega te šampanjcu Piper Heidsieck koji stiže direktno iz pokrajine Champagne u Francuskoj, dok su za gastro delicije bili zaslužni Oyster & Sushi bar Bota Split. Za organizaciju samog događaja bila je zaslužna Split Vip Agency.

A.M.

Midas

Ostavite komentar