Aloe vera i provitamin B idealan su saveznik u njezi muške kože

19. lipnja 2017. – NIVEA MEN, svjetski broj jedan u njezi muške kože, predstavlja dobro poznatu Originals liniju u novom, modernom pakiranju s novim imenom i poboljšanom formulom i mirisom – NIVEA MEN Protect & Care.

Novoj formuli NIVEA MEN Protect&Care linije dodani su njegujući i hidratantni sastojci provitamina B i aloe vere koji sprečavaju isušivanje i pojavu iritacija.

Muška koža je deblja, ima više lojnih žlijezdi i ima drugačije potrebe od ženske kože te joj je potrebna dubinska hidratacija bez dodatnih sastojaka koje maste kožu. Osim toga, ne smijemo zaboraviti da je koža muškaraca svakodnevno izložena raznim uvjetima, kao što je brijanje, stoga na koži često nastaju iritacije ili osjećaj nadraženosti. Upravo su zbog toga aloe vera i provitamin B5 savršeni sastojci za NIVEA MEN Protect & Care liniju proizvoda.

Nova formula donosi i moderan, muževan miris koji se bazira na voćnim i drvenastim mirisnim notama u kojima prevladava mošus, sandalovina i osvježavajući miris jantara. Nova linija dolazi u modernom elegantnom pakiranju.

Na području muškog brijanja, NIVEA MEN uvodi i novitet po pitanju losiona za njegu poslije brijanja. Inovativna dvofazna formula pruža najbolje iz svijeta losiona i balzama – njega i zaštita balzama uz istovremeni osvježavajući efekt losiona. Pravi muški klasik na tom području zasigurno je novi NIVEA MEN Protect&Care 2u1 losion za njegu nakon brijanja s provitaminom B koji dubinski njeguje i hidratizira kožu. Muževan miris na bazi mentola idealan je za ugodan osjećaj osvježenja nakon brijanja, a poboljšana formula sprečava stvaranje crvenila te ublažava iritacije, peckanje i svrbež. Prije upotrebe potrebno je protresti proizvod kako bi se dvije ključne faze spojile te pružile najbolji njegujući i osvježavajući efekt. Prva faza u NIVEA MEN Protect&Care 2u1 losionu za njegu nakon brijanja odnosi se na efekt losiona koji pruža koži trenutačni osvježavajući i revitalizirajući osjećaj zahvaljujući mentolu. Druga faza podrazumijeva njegu u kojoj njegujući sastojci losiona zaglađuju mušku kožu, dubinski ju hidratiziraju i ostavljaju osjećaj mekoće. Muškarci stoga više ne trebaju raditi kompromise kada je u pitanju njega nakon brijanja.

A.M.

Midas

Ostavite komentar