9 novih načina kako možete koristiti svoju LELO igračku

Postoji li nešto što seksualne igračke ne mogu? Osim naravno skuhati vam kavu nakon što ste ih koristili. Postoji toliko stvari koje možete s vašom LELO igračkom, osim zadovoljstva u pravom smislu te riječi. Mi smo za vas sastavili popis devet stvarnih načina na koje se koriste LELO igračke.

  1. Za zaštitu mobitela

Kondomi se koriste za mnogo korisnih stvari, a većina njih uključuje penise. Većina, ali ne i svi. LELO HEX kondom može se koristiti kako bi se mobitel zaštitio od vode. Ovo je izrazito korisno ako se kao Bear Grylls nađete u ekstremnoj situaciji u kojoj ste ponijeli dovoljno kondoma, ali ne i masku za mobitel. Gdje vam je bila pamet?

  1. Za smanjenje mikrofonije

Stavite HEX kondom na mikrofon ako nemate filter za smanjenje mikrofonije. Ozbiljno. Kao što smo iznad spomenuli, kondomi štite od vode pa ako želite pjevati pod tušem, jednostavno ga stavite i na mikrofon. Ovo znanje će vam sigurno dobro doći.

  1. Kao privremeni čep za kadu

 LELO-ov Sture plan Butt plug, iz Anniversary Line kolekcije, može se umetnuti u odvod kade i spriječiti vodu da ističe. Savršeno za sve hitne slučajeve, a tko od nas nikad nije izgubio čep za kadu nekad u životu. Gdje je nestao čep, gdje su nestale čarape?

  1. Kao gumica za brisanje

Silikon koji LELO koristi u svojim premium proizvodima za užitak može se koristiti i za brisanje svih inkriminirajućih ljubavnih pisama koja ste napisali. Izbrisat će tintu i grafit kao da se nikad nije ni dogodilo. Ako se odlučite za taj način, ne možemo naglasiti dovoljno da ga više nikad ne koristite kao seksualnu igračku. Nitko od nas ne želi liječnika koji nas pita kako smo dobili infekciju olovom.

  1. Kao čep za bocu vina

Otvorili ste svoje vino? Trebate čep, ali ga nemate pri ruci? LELO za vas ima dvije jednostavne riječi: Butt plug. Zasigurno jedine dvije riječi koje su nam potrebne da nas izvuku iz bilo koje situacije.

  1. Elegantni prstenovi od salvete

Idemo svi zajedno u isti glas, u ime kolektivnog zdravlja: nitko zapravo ne voli organizirati večere! Jedini način da to učinite podnošljivim jest dodati nešto zabavno, možda najbolje pomoću luksuznih prstenova za penis umjesto onih salveta. Moramo nekako pronaći zadovoljstvo i u večeri.

  1. Kao stvarni masažer

Na LELO tržištu Smart Wand napravljen je kao sofisticirani osobni masažer, ali svi znamo što je on zapravo: to je najmoćniji proizvod bežičnog užitka na svijetu, a još ga nitko u povijesti nije koristio kao masažer. Ali, evo zapleta, apsolutno biste trebali probati, jer je nevjerojatan. Stavite ga ispod jastuka i uključite kako biste uživali u opuštajućoj masaži vrata dok tonete u san.

  1. Kao povez za oči tijekom putovanja

Duga putovanja uvijek su podnošljivija ako ne možete vidjeti kuda idete, jer nitko od nas većinu vremena ne putuje posebno zanimljivim putevima. Stoga izvadite onaj svileni LELO INTIMA povez iz noćne ladice i koristite ga za letove i putovanja vlakom. Svi koji ga vide ili će pomisliti da ste osobito elegantan putnik, ili ako ga prepoznaju, znati će da vas treba ostaviti na miru.

1.Kao učitelj pjevanja

Vjerojatno mislite da izmišljamo, ali istina je: LELO SIRI 2 koriste učitelji pjevanja kako bi trenirali glasnice učenika. Ne vjerujete nam? Boom:

Midas Widget

Ostavite komentar