8 najboljih tekućih pudera svih vremena!

Jeste li već našli svoj savršeni puder? Kada ga jednom nađete, vaša koža će to znati cijeniti! Pronaći savršeni puder koji će zaraditi vaše vječno povjerenje može biti zaista teško, ali jednom kada ga pronađete nećete se više nikada osvrtati unatrag bez obzira koliko ste ih do sada probali. U nastavku donosimo 8 najboljih pudera ikada!

Potražite svoju srodnu dušu među ovim kultnim proizvodima u koje su zaljubljene mnoge slavne osobe pa sve do impresivnih inovacija koje nizaju još impresivnije recenzije.

AQ Radiant Glow Lifting Liquid FoundationDecorté  – £100

Decorté je jedna od najimpresivnijih linija kozmetike koja dolazi iz Japana. Balansirajući između njege kože i savršenog makeupa, ova tekuća podloga sadrži esenciju izvučenu iz japanske bijele breze kako bi hidratizirala kožu i poboljšala njezinu otpornost.

Njegova napredna formula nudi doista izvanredan finish. Potpuno prekriva pore i nesavršenosti, a u isto vrijeme pruža blistavi sjaj. Možemo razumjeti zašto je Kate Moss njegova velika obožavateljica.

Surreal Skin Foundation Wand – Surratt Beauty – £62

Make-up artist Troy Surratt poznat je po svojim nevjerojatno visokim performansama make-up podloge, a ovaj puder sa štapnom četkicom je jedan od njegovih najboljih. Pravi kultni heroj, ima nagnuti vrh koji jednim klikom oslobađa savršenu količinu za cijelo vaše lice. Uspijeva ten održavati svježim satima.

Nude-Expert Duo Stick – By Terry – £40

‘Svjetlucava’ podloga može zavarati, jer može se proširiti po licu i na kraju dana izgledati masno i neuredno. Terry rješava ovaj problem sa stikom dva u jedan. S jedne strane je sjajna podloga koja se kada se raspodijeli po licu kombinira sa ugrađenom četkicom kako bi se stvorio besprijekoran look.

Backstage Face and Body Foundation – Dior£29.50

Navodno ga je vojvotkinja od Sussexa nosila na dan svog vjenčanja. Dio je Diorove kolekcije Backstage inspirirane tjednom mode, njegova svestrana formula može se primijeniti u jednom sloju za polu-proziran završni finish ili za dodatno prikrivanje. 40 nijansi su podijeljene u još šest podtonskih kategorija, tako da baš svatko može naći svoju savršenu nijansu.

Radiant Longwear Foundation – Nars – £35

Mnogi hvale Narsov izvorni Radiant Longwear puder i to s dobrim razlogom. Mnoge formule oksidiraju na koži što dovodi do puderastih mrlja, ali ova Narsova podloga ostaje sjajna od jutra pa sve do večeri. Raspon nijansi je također impresivan, broji čak 40 tonova!

Complexion Rescue Hydrating Foundation Stick – Bareminerals – £29

Bareminerals je odavno na vrhu popisa kada se radi o mineralnom make-upu za masnu kožu, kožu sklonu aknama i osjetljivu put, ali njegovo najnovije izdanje je pravo savršenstvo. Ovaj kompaktni stik sadrži jednu od najbogatijih, najkvalitetnijih mineralnih formula. Vrlo lako će prikriti nesavršenosti i crvenilo bez pretjeranog matiranja, a lako se može blendirati četkicom kao podloga.

Vital Skin Foundation Stick – Westman Atelier – £62 

Ovaj puder u stiku je glavna zvijezda kolekcije. Zaista možete osjetiti kako se formula mekog maslaca stapa s vašom kožom, bilo da se puder blendira četkom ili jednostavno nanese prstima. Predstavlja ultimativnu savršenu podlogu: jednostavno ga razmažite i zagladite kako biste dobili rosni, podatni sloj.

Neo Nude Fusion Powder – Giorgio Armani – £49

Ovaj puder je tako lagan da imate osjećaj da nanosite tekući. Izvorno je dizajniran za nanošenje preko podloge za potpunije pokrivanje, ali kada se nanosi sam daje lijep, polu-proziran sjaj. Odličan je izbor za one dane bez šminke!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Midas Widget

Ostavite komentar