7 navika koje su ključne za sreću!

Svatko stvara svoju stvarnost svojim mislima i postupcima. Privlačimo stvari koje želimo. Također privlačimo stvari koje ne želimo.
Pozitivne osobe privlače svojom samouvjerenošću, lagano grade pozitivne okolnosti jer su sigurni u to tko su i što rade. Život vide kao priliku za rješavanje novih projekata i očekuju povoljan ishod.U poteškoćama shvaćaju da je to privremeni zastoj. Uče iz svojih grešaka. Ojačani su životnim izazovima i ostaju odlučni, usredotočeni i optimistični. Čaša im je napola puna, nije napola prazna. Motivirani su osjećajem osobne odgovornosti, etike i pomaganja drugima.

Moć pozitivnog mišljenja i pozitivnih misli magično privlače dobre mogućnosti i uspjeh, dok negativne misli privlače problematične ljude, problematične situacije, financijske poteškoće, pa čak i loše zdravlje.

Pozitivne osobe zahvalne su na svojoj nevjerojatno dobroj sreći. Neki to nazivaju srećom. Ali, nije sreća, to je pozitivan stav i način razmišljanja. I vi možete naučiti kako biti sretan i biti pozitivniji.
Evo 7 navika sretnih ljudi koje vode pozitivnom razmišljanju, a posljedično dobrim i sretnim mogućnostima!

1. Oni traže dobro u ljudima
2. Iskreni su u svojim postupcima
3. Otvoreni su za misli, mišljenja i ideje drugih koje ih mogu nadahnuti
Ne dopustite da vas predrasude zaslijepe za nove prilike.
4. Razvili su stav zahvalnosti
Sastavite mentalni popis stvari koje cijenite u svom životu, i male i velike i zahvalite se na tim blagoslovima. Svemir prepoznaje zahvalno srce i donijet će vam više onoga što želite.
5. Trude se davati, a ne samo uzimati! Dajte svoje vrijeme, novac i mudrost. Budite velikodušni. Ne očekujte ništa zauzvrat.
6. Oni neprestano razmišljaju o onome što žele, a ne onome što nemaju!
Vizualizirajte stvari koje želite u životu i vjerujte da su vaše. To je osjećaj koji stvara stvarnost, a ne samo misao.
7. Oni obraćaju pažnju na svoje snove!

Izvor: Cover Style

Midas Widget

Ostavite komentar