6 horoskopskih znakova s niskim standardima za izlaske!

Izlasci mogu biti izazovni. Možda se brinete da nikada nećete naći nekoga tko vam savršeno odgovara. I u toj zabrinutosti i želji da si pružite priliku za pronalaženje ljubavi, odlučite smanjiti svoje standarde. Jer izaći s bilo kim je bolje nego uopće ne izlaziti, barem tako neki misle.

Zar nije dobro izaći iz kuće i upoznavati druge ljude? Ali umjesto da sretnete nekoga s barem jednom osobinom koja vam se sviđa, zapravo upoznajete ljude koji su čista suprotnost od onoga što tražite!
Za neke horoskopske znakove njihovi niski standardi vode u toksične veze ili samo jako loše izlaske.

Možda je vrijeme da se potpuno odmorite. Provedite vrijeme upoznavajući sebe i razmislite o tome što stvarno želite od partnera. A ovo su znakovi sa niskim standardima!

1. Strijelac

Strijelac u gotovo svakome može pronaći nešto dobro. Oni se znaju provoditi i zabavljati s puno različitih tipova ljudi. Imaju veliko srce, ali mogu imati problema s predanošću.

Jednom kada druženje počne postajati ozbiljno, zanimanje Strijelca može opadati.

2. Ribe

Ljubav je posebno važna za Ribe. Vrlo su fer kada su u pitanju izlasci i odnosi, a ponekad ljudima daju priliku jer im ih je žao i ne žele ih povrijediti.

Problem je u tome što su Ribe uglavnom nesebične, često pristaju na manje od onoga što zaslužuju. Ne traže puno, ali s obzirom na to da su njihovi standardi tako niski, Ribe se izlaze s ljudima koji nisu dostojni ni njih ni njihove ljubavi.

3. Ovan

Ovnovima se u životu događa mnogo i nemaju vremena ni energije da budu diskriminirajući kada su u pitanju izlasci. Vole izlaziti, zabavljati se i mogu biti usamljeni kao i svi drugi.

Oni su impulzivni i mogu jednostavno zaustaviti nekoga tko izlazi iz dućana, jer im se ta osoba nasmiješila. Oni su također nestrpljivi i ne žele trošiti vrijeme tražeći savršenu osobu.

4. Vodenjak

Vodenjaci su poznati po tome što poznaju širok spektar ljudi. Vrlo su neovisni i ponekad se mogu izdvojiti.

U preintenzivnim emocionalnim situacijama mogu se osjećati nelagodno, pa prilikom druženja možda ne traže nikakvu emocionalnu vezu. Radije žele priliku za upoznavanje s mnogima bez ikakve drame nego jednu posebnu osobu koja će od njih zahtijevati više emocionalnu vezu.

5. Vaga

Vage mogu biti površne i mogu se toliko zaokupiti kako netko izgleda da možda neće obratiti pažnju na kompatibilnost. Vage troše previše energije usredotočujući se na pogrešne stvari, umjesto da odvoje vrijeme da vide ima li netko iste interese i vrijednosti kao i oni.

Nije neuobičajeno da Vaga izlazi s nekim s kim se uopće ne slaže samo zato što ga je lijepo gledati.

6. Jarac

Za znak koji ima vrlo visoke standarde za sebe, oni su vrlo fleksibilni kada su u pitanju osobe s kojima izlaze. Postoje slučajevi kada Jarac ne želi biti predvidiv ili igrati na sigurno, pa izlaze s nekim potpuno neprikladnim i iznenađujućim.

Jarci imaju tradicionalne vrijednosti, ali to ne znači da ponekad jednostavno žele izlaziti s nekim radi zabave.

Midas Widget

Ostavite komentar