5 najkompatibilnijih ljubavnih parova po horoskopu!

Jeste li primjetili li da vas uvijek privlači ista vrsta ljudi? Možda uvijek tražite popularne, ekstrovertirane osobe. Ili ste možda skloniji tražiti mirnije, introspektivnije tipove.

Astrologija igra tako veliku ulogu u oblikovanju naših osobnosti i naših odnosa. Možda ćete iznova biti privučeni istim znakom Zodijaka jer posjeduju osobine ličnosti koje su vam najprivlačnije. Ali koji znakovi imaju najbolju astrološku kompatibilnost?

DJEVICA I BIK – Djevica će biti zadivljena i zaintrigirana Bikom i njegovim pozitivnim pristupom životu. Bik će ostati prizemljen uz pomoć Djevice. Ova dva znaka uravnotežuju jedno drugo i donose mir u vezi. Pomažu jedno drugom. I Djevica i Bik su zemljani znakovi. To im pomaže da uravnoteže svoje idealističke želje. Imaju čvrsto prijateljstvo, a mogli bi biti i sjajni poslovni partneri. Ali u romantičnom smislu osjećaju veliku povezanost.

BLIZANAC I VODENJAK – Blizanac i Vodenjak mogu stvoriti nevjerojatno romantično partnerstvo. Uravnotežuju svoje krajnosti. Blizanci mogu biti vrlo neodlučni i raštrkani, a Vodenjak sasvim suprotan. Međusobno se uravnotežuju i ostvaruju svoje ciljeve. Blizanci donose humor i opuštenost, dok Vodenjak daje Blizancima usmjerenje. Imaju slične ciljeve i izvrsno će raditi zajedno na ostvarenju tih ciljeva. Njihova povezanost je duboka, a njihova strast održava ljubav koja uspijeva i kroz teža vremena.

STRIJELAC I OVAN – Kada su Strijelac i Ovan zajedno, život je jedna velika avantura. Oni su avanturisti, živopisni sanjari i slobodoumni duhovi. Oni će potpomagati svoje ideje i voditi će najdublje razgovore. Oni su intelektualne srodne duše. Njihove misli doslovno zrače između njih. I ne postoji dosadan trenutak kada se ta dva znaka sjedine. Nastupaju ujedinjeni. Umjesto da pojedinačno prave planove, oni kombiniraju te ideje i stvaraju veći i bolji plan. Ako su romantično upleteni, obično počinju prvo samo kao prijatelji.

RAK I VAGA – Rak i Vaga su prava savršena kombinacija. Tamo gdje je Rak izrazito emotivan, Vaga je razumna. Vaga žudi za pažnjom, a Rak je više nego sretan da joj pruži svu ljubav. Ova dva znaka imaju vrlo lijepu vezu, kao i prijateljstvo. Oboje su duboko emotivni ljudi koji pronalaze veliko zadovoljstvo u svakome tko ih može razumjeti na dubljoj razini. Žude za velikim količinama sirove strasti, a strast je upravo ono što imaju kada su zajedno.

VAGA I BLIZANAC – Odnos Vage i Blizanca temelji se na snažnoj intelektualnoj vezi. Oboje su zračni znakovi i uživaju u mentalnoj stimulaciji. Oboje imaju osjećaj inteligencije, a um je zanimljiva i seksi stvar. Oba znaka vole učiti nove stvari, zbog čega žele naučiti više jedni o drugima. Ovi znakovi također pružaju veliko razumijevanje i uvažavanje za drugog. To je uistinu ono što ih čini neusporedivom kombinacijom. Obraćaju pozornost na potrebe onog drugog. Uvijek će pružiti smjernice i uvid kada je to potrebno.

 

View this post on Instagram

 

#quarantine #dayoff #🖤

A post shared by @ goodlife.m1 on

 

View this post on Instagram

 

#quarantine #dayoff #🖤

A post shared by @ goodlife.m1 on

Izvor: Cover Style

Midas Widget

Ostavite komentar